بهرام تفقدی نیا، مبتکر کنترل انتخابی علف هرز انگل سس با استفاده از عصاره های گیاهی در گفتگو با
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت: علف هرز سس با انصراف مسیر قندها از میزبان باعث ضعف آن می شود به طوری که بسیاری از اوقات میزبان قادر به تشکیل میوه نیست.
وی گفت: میزبان به تمام گیاهانی گفته می شود که سس می تواند روی آنها تغذیه نماید بیشترین خسارت این علف هرز انگل روی یونجه و سیب زمینی خسارت وارد می نماید.
این مبتکر تصریح کرد: روش عمده کنترل آن پیشگیری از آلودگی ها و سوزاندن مزارع و یا استفاده از علف کشهای عمومی است در این تحقیق تلاش گردید عصاره گیاهی تهیه شود تا بتواند این علف هرز را به طور انتخابی کنترل نموده و به میزبان اصلی خسارات وارد ننماید./ح