یک ضرب المثل قدیمی می گوید عقل سالم در بدن سالم است و اکنون پژوهش گران به این نتیجه رسیده اند که برای داشتن قلبی برخوردار از سلامت (اگر اهمیت عقل را در بدن در کنار قلب به طور برابر قرار دهیم)، باید به سراغ برنج رفت. آن هم برنجی که بخش اعظم پوست خارجی آن گرفته شده باشد. چنین برنجی می تواند به جلوگیری از حمله های قلبی افراد کمک کند.

 

 

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، پژوهش گران می گویند شناسائی اجزای تشکیل دهنده برنج است که آنان را به این نتیجه گیری رسانده است.

کسانی که از حمله قلبی نگران هستند، توصیه های مختلفی را درباره این که چه باید بخورند، دریافت می کنند.

به آنان گفته می شود که کمتر چربی بخور، بیشتر میوه بخور یا بیشتر از سبزیجات در غذایت استفاده کن.

اما پژوهش های جدید نشان می دهد که مهمترین چیزی که آنان برای سلامت قلب خود می توانند بکنند، خیلی ساده است. بیشتر برنج بخورند.

مشکل است بتوان نیاز به خوردن برنج را کاملاً درک کرد هر چند که برنج، بخش اعظمی از هر یک از وعده های غذائی بیشتر مردم جهان را تشکیل می دهد. اما یک پژوهش گر ژاپنی «Satoru Eguchi» ساتو رو ایگوچی می گوید در ژاپن برنج محبوبیت خود را در برابر سایر رژیم های غذائی غرب از دست داده است.
 
وی می گوید مردم ژاپن در ۵۰ سال گذشته بیشتر به سوی رژیم غذائی غرب روی آورده اند.

به گفته ایگو چی، ژاپنی ها در مقایسه با ۵۰ سال پیش، ۵۰ درصد کمتر برنج مصرف می کنند و این گرایش، برخی از پزشکان ژاپنی را نگران کرده است.

آنان به رژیم سنتی ای باور دارند که پایه اش به طور گسترده بر مصرف ماهی و مصرف مقدار زیادی برنج است و می گویند اینها سالم تر از غذاهائی است که چربی زیاد دارند.

در همین حال رژیم غذائی ژاپنی که از پروتئین زیادی برخوردار است، نیز جای گسترده ای را برای خود باز کرده است.

ترکیبی شگفت آور در یک کاسه برنج

مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف ماهی برای سلامت قلب تا چه اندازه ارزش دارد. اما هیچ پژوهش مشابه ای درباره منافع خوردن برنج وجود ندارد. هر چند که وجود مقدار زیادی سبوس و برخی از ویتامین ها نیز در برنج قطعی است./ع

 

برچسب ها: برنج ، سلامت ، قلب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.