مدیر امور اراضی استان فارس گفت: تاکنون واگذاری دو هزار و218هکتار زمین بلا استفاده سرمایه گذاری و راکد در قالب 433 طرح در فارس لغو واگذاری شده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس عبدعلی کریمی اظهار داشت: از بعد از انقلاب تا کنون 45 هزار و 694 هکتار زمین در قالب سه هزارو 154 مورد طرح صنعتی،خدماتی،گردشگری وغیره توسط امور اراضی برای سرمایه گذاری واگذار شده است.

وی ادامه داد: دربخش سرمایه گذاری در طرح های  وابسته به کشاورزی مانند مرغداری،دامداری،تولید گل و گیاه گلخانه ای، تولید قارچ و صنایع تبدیلی کشاورزی   26 هزار و 656 هکتار در قالب چهار هزار و 750 طرح وجود داشته است.

مدیر امور اراضی استان فارس عنوان کرد: در دو سال گذشته 866 هکتار زمین در قالب 15 طرح شرکت صنعتی برای تجمیع صنایع به شهرکهای صنعتی واگذار شده است.

وی افزود: تعدادی از اراضی مسترد شده به متقاضیان جدید واگذار شده و تعدادی نیز در اختیار دولت و آماده واگذاری به متقاضیان است.

مدیر امور اراضی استان فارس با اشاره به سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی گفت: امسال با کوتاه کردن روند واگذاری و تغییر کاربری زمین برای طرح صنعتی توانسته ایم تا کنون 197 هکتار زمین در قالب 128 طرح جهت طرح های وابسته به کشاورزی به افراد واگذار کنیم.     

کریمی اظهارداشت: در سال جاری بیش از 1200 هکتار زمین برای طرح های مختل صنعتی واگذار شده که طرح فولاد اقلید و فسا   از جمله زمینهای واگذاری در زمینه صنعتی هستند./ع

برچسب ها: لغو واگذاری ، زمین ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.