به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد بیماران دچار ریفلاكس معده كه معمولا احساس ترشكردن و سوزش سر دل دارند، به غیر از ترشی، باید از مصرف هرگونه موادترش مانند مركبات، لواشك و... هم پرهیز كنند زیرا مصرف این خوراكیها باعث تشدید علایم بیماریشان میشود.
معمولا این بیماران در اثر زخممعده و زخم اثنیعشر دردهای شدیدی دارند. در مبتلایان به زخممعده، مصرف غذا باعث شدت بیماری میشود درحالی كه در بیماران دچار زخم اثنیعشر، غذاخوردن از شدت ناراحتی میكاهد. داروهای تجویزشده برای این بیماران، میزان ترشح اسید را كم میكند تا زخم ترمیم شود و بهبود یابد اما مصرف خوراکیهای اسیدی و ترش مانند انواع ترشی، نهتنها بهبود زخم را به تاخیر میاندازد بلكه بر شدت و علایم بیماری میافزاید.
بیماران مبتلا به نشانگان روده تحریكپذیر نیز باید از ترشی خوردن اجتناب کنند به این دلیل که بر شدت مشکل آنها میافزاید. در مبتلایان به سوءهاضمه هم اگرچه زخمی در معده وجود ندارد، اما در معده احساس ناراحتی میكنند باید برای تشدید نشدن مشكلات گوارشی از مصرف ترشی پرهیز كنند.
در ضمن، مصرف فلفل هم كه در تهیه ترشی به كار میرود، برای بیماران مبتلا به ناراحتیهای گوارشی میتواند تحریككننده و تشدیدكننده علایم بیماری باشد بنابراین افراد مبتلا به هیچوجه نباید ترشی تند مصرف كنند.