به گزارش مجله خبري به نقل از فارس، سیدعلی ضیاء مجری برنامه «ویتامین 3» صبح امروز-16 دی ماه- در این برنامه صبحگاهی زنده اعلام کرد علاقمندان به خوانندگی تیتراژ برنامه که این روزها با صدای پیام صالحی و تنظیم شاهین تیک روی آنتن میرود، میتوانند با صدای خود با همین ترانه و ملودی آهنگ تیتراژ را اجرا کنند.
وی همچنین از علاقندان به طراحی لوگو نیز خواست لوگوی برنامه «ویتامین 3» را طراحی کنند.
برگزاری جشن عقد در برنامه زنده
ضیاء همچنین گفت دختر و پسرانی که مراسم خواستگاری را با موفقیت انجام دادهاند و قصد ازدواج دارند میتوانند در تماس با روابط عمومی شبکه سه نسبت به برگزاری مراسم عقد خود در این برنامه زنده اظهار آمادگی کنند و به زودی پنجشنبهها در «ویتامین3» خطبه عقد زوجهای جوان جاری میشود.
در بخش دیگری از برنامه گیتی خامنه مهمان ویژه برنامه بود. وی با این بیت شعر که «مهربانی را اگر قسمت کنیم ذرهای از آن به ما هم میرسد/ آدمی گر ایستد بر بام عشق دستهایش تا خدا هم میرسد» سخنانش را آغاز کرد و خطاب به مجری برنامه گفت: شما آنقدر با انرژی هستید که خواب از سر من پرید. حالا آمادگی دارم درباره آدمهای مهربان که مرامشان مهربانی است گپ بزنیم.
وی در پاسخ به این سوال طنز که تا به حال این ساعت از صبح تهران را ندیده بودید؟ اظهار کرد: اگر تهران همیشه به این شکل بود انسانها مهربانتر بودند.
مجری قدیمی برنامههای کودک درباره علاقهاش به فعالیت در زمینه کودکان توضیح داد: بهتر از کودکان چه کسانی را پیدا میکنید؟ جبران خلیل جبران میگوید بچهها فرشتههای کوچکی هستند با بالهای بزرگ که هرچه بزرگتر میشوند بالهایشان کوچکتر میشود. بالهای معصومیت، رهایی و... البته بزرگترها میتوانند بالهایشان را حفظ کنند.
وی ادامه داد: اگر خداوند به من توان دهد همیشه انتخاب اولم کار کودک است. اکنون مقابل دوربین نیستم اما مقوله افسانهها را پی میگیرم و اگر بزرگواری پیدا شود برنامهاش را خواهیم ساخت. مدتها است درگیر تحقیقات این موضوع هستم. همینطور با شبکه پویا و مرکز صبا نیز همکاری میکنم.
اولویت نخستم دنیای کودکان است
خامنه با بیان اینکه بدش نمیآید جنبههای مختلف کار را تجربه کند، یادآور شد: دوست دارم توان خودم را بسنجم و همواره مفید واقع شوم. با این حال اولویت نخست من دنیای کودکان است.
نیره طاهریان مربی مهدکودک نیز که دیگر مهمان برنامه بود، در خصوص فعالیت برای کودکان توضیحاتی ارائه کرد.
به جای تعارفات مهربانی را تمرین کنیم
در ادامه خامنه یادآور شد: ما در جامعه امروز نیاز داریم درباره مهربانی صحبت کنیم. چه زیبا که این موضوع برنامه با موضوع کودکان مرتبط شده است. چه خوب است ما مهربانی را از کودکان بیاموزیم. البته مردم ما بیشتر مهر طلب هستند تا مهربان. برای مثال دیده اید زمانی که دو نفر یکدیگر را می شناسند، مثلا از اقوام یا دوستان هم هستند، زمان ورود به یک مکان چقدر مقابل در تعارف می کنند، اما اگر یکدیگر را نشناسند حتی به هم تنه میزنند. ما نیاز داریم به جای تعارفات مرسوم مهربانی را تمرین کنیم.
پس از این نوبت به بخش طنز سوالات تستی رسید و این مجری قدیمی در پاسخ به اینکه کدام یک از مجریان کودک موفقتر هستند، از بین گزینه های عمو پورنگ، دایی چپول و خاله شادونه، گزینه دال را انتخاب و به شوخی از سختی سوال گلایه کرد!
وی همچنین در پاسخ به اینکه مجری باید کدام ویژگی را داشته باشد، از میان گزینههای خجالتی نباشد، ادای مجریهای دیگر را درنیاورد و خاکی باشد، گفت: پیشنهاد میدهم طراح این سوالات در کنکور نیز فعالیت کند! به نظر من هر انسانی باید مهربان و خاکی باشد.
چرا در میان مجریها عمه نداریم
سوال تستی بعدی «چرا مجریهای کودک پسوند عمو و دایی و خاله دارند اما عمه ندارند!» بود و خامنه در این راستا تصریح کرد: با این موضوع موافقم. خود من هیچوقت خاله نمیشوم اما عمه هستم. جای گلایه دارد که چرا هیچ مجری عمه نیست!
خامنه که در پاسخگویی به سوالات، جوابها را تلفیق میکرد، در این باره که اجرای زنده تلویزیونی را به چه تشبیه می کنید، گفت: اجرای زنده شاید اول مثل رانندگی در خیابانهای تهران باشد که حتی وقتی رانندگیات خوب است نیز هر آن میترسی کسی به تو بزند. اما بعد شبیه کار در معدن میشود و با گذشت زمان درمیابی مثل خوردن یک لیوان آب است!
ضیاء در این رابطه اظهار کرد: با این حال من همیشه صبحها استرس دارم. خامنه نیز دلیل این موضوع را صبحگاهی بودن برنامه خواند.
خامنه در پایان سخنان خود تأکید کرد: آرزو میکنم بچههای دیروز و امروز با همه، به نوعی برخورد کنند که انگار از دوستان و آشنایانشان هستند. یکی از ویژگیهای کودکان این است که خیلی زود با دیگران دوست و آشنا میشوند اما نه به این دلیل که برایشان نفعی دارد. مهربانی یک موضوع کاملا اکتسابی و از سوی دیگر تغییر نیز همواره امکان پذیر است. بنابراین انسانها میتوانند همانطور که انتخاب میکنند زندگی کنند.