روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنولی نسبتاً بالاتری نسبت به سایر روغن‌ها دارد.

وقتی انگور می‌خورید، حتماً هسته‌اش را بجوید

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه روغن هسته انگور جزو گران‌قیمت‌ترین روغن‌های موجود در قفسه فروشگاه‌های مواد غذایی است که تا یک سال پیش در کشور ما اصلاً تولید نمی‌شد و تا سال گذشته ایران جزو واردکنندگان این روغن به صورت آماده و بسته‌بندی بود.
حالا اینکه چنین ادعایی تا چه حد درست است و اصلاً روغن هسته انگور چطور تهیه می‌شود و چه خواصی دارد، سۆالی است که دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به آن پاسخ داده‌اند.

تولید روغن هسته انگور چگونه است و کار روغن‌کشی از هسته کدام انگورها انجام می‌شود؟

به طور کلی ما دو نوع انگور داریم؛ انگورهای بدون هسته یا با هسته‌های بسیار ریز که به آن‌ها انگور «بی‌هسته» یا «بی‌دانه» گفته می‌شود و انگورهای درشت با هسته‌های نسبتاً درشت. روغن‌کشی از هسته انگورهایی با دانه‌های درشت انجام می‌شود. برای این کار باید هسته این انگورها هنگام فرآوری انگور برای تهیه انواع آب‌میوه‌ها از آن‌ها جدا و جمع‌آوری و بعد با دستگاه‌ها و روش‌های مخصوصی روغن آن‌ها گرفته شود. این روغن با بسته‌بندی مناسبی به بازار فروش راه پیدا می‌کند./ع

 

برچسب ها: انگور ، روغن ، ارومیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.