وی بیان کرد: یکی از کارهایی که در آینده باید انجام شود، بحث یارانههاست و این یارانهها باید استمرار پیدا کند و متناسب با شاخصهای اقتصادی، یارانهها را به سمت اقتصاد مقاومتی ببریم.
دبیر مجمع متخصصان ایران با اشاره به اینکه مجموع سرمایه ایرانیان خارج از کشور بیش از یک میلیارد دلار است، افزود: آمریکا نخستین کشوری است که ایرانیان در آن اقامت دارند.
نصیرزاده بیان کرد: با تنظیم سیاستهای کشور میتوانیم جذب ایرانیان خارج از کشور را داشته باشیم و یکی از وظایف دولت آینده که بسیار سنگین بوده، مدیریت این بخش است.
وی گفت: سر و سامان دادن به تولید ناخالص ملی و افزایش درآمد هر فرد و مالیات بانکداری نیاز به تعامل قوه مجریه و مقننه دارد؛ زیرا کارهای این دو قوه برای چیدمان پازل اقتصاد مقاومتی در ایران بسیار مهم است.
دبیر مجمع متخصصان ایران افزود: خدمات، کالا،ا واردات یا صادرات است و ما باید در این راستا، الگوی مصرفی را تنظیم کنیم که این یکی از ارکان، اقتصاد مقاومتی است.
نصیرزاده گفت: باید با پمپاژ نقدینگی و تصویب اتحادیههای بخش خصوصی راهکار برونرفت از وضع نامطلوب اقتصادی را در کشور فراهم کنیم.
وی تصریح کرد: قرارگاه خاتمالانبیا یکی از نهادهای پیشتاز بوده که سازندگی را در کشور ایجاد کرده است و متخصصان و مدیران این قرارگاه میکوشند تا بتوانند پروژهها را با علم روز و تکنیکها و ابزارهای روز مدیریتی به انجام برسانند.
دبیر مجمع متخصصان ایران گفت: باید مولفههای اقتصادی را که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، مورد توجه قرار دهیم و تحریم را به فرصت تبدیل کنیم.
نصیرزاده بیان کرد: روز بصیرت را ملت ایران در تاریخ ماندگار کرد و این مردم در همه عرصهها حافظ تمدن ایران اسلامی بودهاند و شاهد موج زدن بصیرت در جامعه اسلامی در سالهای آتی نیز خواهیم بود./ج1