اگر بعضی گزینه های دردسرساز از جلوی پای سازمان لیگ وزنه برداری برداشته شود شاید لیگ وزنه برداری جوانان در پایان سال 91 برگزار شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران مدت ها و ماه هاست که قرار است آینده دارها و جویا نام ها پا به لیگ وزنه برداری جوانان بگذارند ولی بعضی از گزینه ها و آیتم های دردسر ساز پیش پای فدراسیون وزنه برداری و سازمان لیگ قرار دارند که این لیگ با تعویق های متعدد معلوم نیست چه زمانی برگزار خواهد شد؟

وقتی سازمان لیگ وزنه برداری و فدراسیون به خاطر عدم پرداخت ورودیه از سوی تیم ها لیگ را لغو می کنند سپس سرمای هوا بهانه می شود حالا نوبت به امتحان پایان تیم وزنه بردار جوان شده است که لیگ به یک زمان دیگر موکول شود.

در ادامه گزارش مصاحبه ای با حسین اقبال پور رئیس سازمان لیگ وزنه برداری که می گوید قرار شد که تیم ها مدارک خود را بیاورند ولی هنوز بعضی از تیم ها مدارک خود را به سازمان لیگ نداده اند وقتی لیگ حرفه ای برگزار می شود که تیم ها حرفه ای باشند و مدارک خود را به موقع به ما تحویل بدهند ولی هنوز مدارک تیم ها کامل نیست.

وی ادامه داد: در جلسه ای که پیرامون برگزاری لیگ جوانان داشتیم قرار شد که لیگ پس از پایان ترم دانشگاه نفرات حاضر در مسابقات انجام شود که تیم ها باید این زمان را به سازمان لیگ اعلام کنند.

حالا با این تفاسیر چقدر این جوانان منتظر مانده اند تا مسابقات آغاز شود و به کنار ولی حداقل لیگ را در سال 91 برگزار کنید تا نفرات تیم ها نیز انگیزه ای برای حضور در مسابقات داشته باشند و تمرینات خود را بهتر از قبل انجام بدهند لازم به ذکر است، این مسابقات کامل کوتاه دو هفته ای خواهد بود که اهواز از میزبان دور اول است و هنوز درباره میزبان دور دوم متمرکز تصمیم گیری خواهد شد./مح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار