نگهدارنده های مواد غذایی با اتصال به گلیکوپروتئین های لایه درم پوست سبب تغییر شکل ساختاری آنها شده و از این نظر منجر به بروز آکنه ، چروکیدگی پوست و تغییر رنگ نسوج و غیره می شوند.

زهرا سلطانی کارشناسی ارشد مهندس صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار كلينيك  باشگاه خبرنگاران گفت: مواد نگهدارنده مواد شیمیایی طبیعی یا مصنوعی هستند که آن ها را به مواد غذایی، رنگ مواد دارویی و اسانس ها اضافه می کنند تا این مواد را فساد ناشی از رشد میکروب ها و تغییرات شیمیایی محافظت کنند.

وی گفت: این ترکیبات شیمیایی با اتصال به گلیکو پروتئین های لایه درم پوست سبب تغییر شکل ساختاری آنها شده و از این لحاظ سبب آکنه، جوش، چروکیدگی پوست، کهیر ،خارش و سایر تظاهرات بالینی مانند اختلالات ریوی، گوارشی، کاهش فشار خون و سرگیجه می شوند.

وی خاطر نشان کرد: سولفیت ها با اتصال به پروتئین های لایه درم پوست باعث تغییر رنگ نسوج می شوند، نیتریتها نیز باعث ریزش مو، سفید شدن مو و شوره می شوند./ع2

برچسب ها: پوست ، چروک ، ریزش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار