![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
وي افزود: اين واژه طي اواخر قرن 20 وارد فرهنگ لغات شده و عاملان اين جنايتها با استفاده از ميكروبها به نابودي ديگر كشورها ميپردازند.
اين وكيل دادگستري با بيان اينكه براي دفاع ازاين اعمال مجرمانه اقداماتي صورت گرفته گفت: دو پروتكل 1925 ژنو و كنوانسيون 1972 براي دفاع در برابر جنگ بيولوژيك تنظيم شده است اما خود اين پروتكلها به دليل اينكه به ممنوعيت ذخيرهسازي، نگهداري، توليد و نقل و انتقال اين عوامل ميكروبي اشاره نكرده داراي نقصان بسياري است.
اسدي مزاياي استفاده از بيوتروريسم را اينگونه بيان كرد: امكان نقل و انتقال عوامل ميكروبي بدون شناسايي، مورد حمله قرار دادن همزمان چندين هدف، بدون جلب توجه ،ارزانتر بودن اين عوامل نسبت به بمب اتم و سهولت انتشار و كشتار وسيع از مزاياي بيوتروريسم است.
وي افزود: ايران نيز در سال 78 طرحي تحت عنوان جامعه ميكروبي به تصويب رسانيده است.
اين وكيل دادگستري با تاكيد بر اينكه امكان انتساب در جنگ بيولوژيكي وجود ندارد، گفت: اين موارد مثل وارد كردن گوشتهاي آلوده، پتوهاي آلوده به بهانه حمايت از حقوق بشر توسط برخي كشورها و نفوذ در آن كشورها به دليل وابستگي به امنيت ملي كشورها قابل انتساب به كشورها نبوده و از لحاظ حقوقي پيگيري اين مسايل در جامعه بينالمللي بسيار سخت است.
اين حقوقدان خاطرنشان كرد: شكايت از سوي زيان ديده بايد در شوراي امنيت سازمان ملل مطرح شود كه تا كنون با وجود اتفاقات بسياري در اين زمينه هنوز شكايتي در اين مرجع عنوان نشده و شكايتي هم مبني بر اين امر به كشور خاصي منتسب نشده است.
انتهاي پيام/