افراد كم‌خون بیشتر به سرماخوردگی مبتلا می‌شوند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ِکرمان:
افراد كم‌خون سیستم ایمنی ضعیفی دارند و به همین دلیل بیشتر در معرض
سرماخوردگی قرار دارند.

در فصل پاییز و زمستان مركبات به وفور یافت می‌شود؛ مركبات سرشار از ویتامین C است و این ویتامین یكی از آنتی اكسیدان‌های قوی است كه سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌كند.

مصرف مركباتی مانند لیموترش، لیموشیرین، پرتقال و نارنگی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و مصرف آن همراه با غذاها جذب آهن را افزایش می‌دهد و كم خونی را جبران می‌كند.

افرادی كه به كم خونی ناشی از فقر آهن مبتلا هستند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار دارند همچنین افراد كم خون بیشتر در معرض ابتلا به
سرماخوردگی قرار دارند.
توصیه می‌شود افراد برای درمان كم خونی خود اقدام كنند؛ رفع كم خونی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن افراد می‌شود و آنها كمتر در معرض عفونت‌های ویروسی قرار می‌گیرند چرا كه این عفونت‌ها موجب بروز سرماخوردگی 
، زكام و آنفلوآنزا می‌شود./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.