توليد سروتين در مغز به نوع تغذيه بسيار حساس است و مصرف بيشتر سبزي ها، توليد سروتونين را در مغز افزايش داده و به افرا دكمك مي كند تا بر استرس خود غلبه كنند.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ سعیده معانی،کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: استرس يكي از عوامل تأثيرگذار بر شيوه زندگي بوده و رژيم غذايي متعادل و تمرين تنفس عميق، ساده ترين و به صرفه ترين روش هاي كنترل استرس است.

سعیده معانی با اشاره به اين كه بعضي از غذاها به واسطه ويتامين ها و املاح، خود سبب كاهش استرس مي شوند، افزود: برنج، ماكاروني، سيب زميني، نان، ذرت بو داده و كلوچه هاي كم كالري از جمله مواد غذايي هستند كه استرس را كاهش مي دهند و براي رهايي از استرس توصيه مي شود كه افراد معادل يك ليوان ماكاروني، برنج و يا يك عدد سيب زميني مصرف شود.

وي تصريح كرد: استرس سبب ايجاد گرفتگي عضلاني و يبوست مي شود و توصيه مي شود براي جلوگيري از اين امر مواد فيبر دار مصرف شود تا حركات دستگاه گوارش تنظيم شده و روده ها به خوبي كار كنند و بايد در غذاي روزانه حداقل 25 گرم فيبر وجود داشته باشد.

اين کارشناس تغذيه ادامه داد: ميوه ها، سبزي ها و غلات سبوس دار، منابع بسيار خوب فيبر هستند و بهتر است كه در وعده صبحانه، از ميوه، غلات كامل و نان هاي سبوس دار مانند سنگك استفاده شود./ح
برچسب ها: سبزیجات ، استرس ، گوارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار