به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومی بیمارستان رضوی، میگوئل آلمیدا افزود: صنعت گردشگری و سلامت از لحاظ دارویی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: توسعه گردشگری از وجوه مختلف بر توسعه جوامع تاثیرگذار است از همین حیث نباید فقط در اتخاذ تصمیمگیریها برای جذب گردشگر درمانی به مسئله درآمد و ارزآوری توجه کرد بلکه باید پیامدهای مثبت آن در ارتقای سطح دارو، تعامل با کشورها و ارتقای کیفی سطح بهداشت و درمان را مدنظر قرار داد.
المیدا با بیان اینکه بعد اقتصادی و درآمدزایی گردشگری سلامت سبب رونق چرخه اقتصاد یک کشور میشود، خاطر نشان کرد: نگاه به گردشگری سلامت باید نگاهی دوراندیشانه باشد و دورخیز قوی نسبت به آن داشته باشیم.
وی ادامه داد: اگر چه اتحاد و یکپارچگی مسلمانان در صحنه توسعه بهداشت و درمان تحسین برانگیز است اما ملل اسلامی نباید توسعه گردشگری سلامت را به رابطه با کشورهای اسلامی محدود کنند.
عضو انجمن توریست سلامت پرتغال تاکید کرد: گردشگری سلامت و به طور کلی جهانگردی پدیدهای است که در کنار دهکده جهانی معنا پیدا میکند و امروز نباید مرزها را عامل محدودیت در روابط بدانیم.
المیدا با ابراز خرسندی از ظرفیتهای عظیم کشورهای اسلامی در توسعه گردشگری سلامت یادآور شد: امروز در عصر دهکده جهانی باید با احترام به روابط، عقاید و باورها روابط علمی، کاری، فرهنگی و توسعه جوامع را ارتقا دهیم و در برابر دشمن اصلی که عقبماندگی کشورها است مبارزه کنیم.
وی تصریح کرد: نخستین گام در مسیر ارتقای سطح بهداشت و درمان برای توسعه جذب گردشگری درمانی در هر کشوری نگاه جدی به دو مقوله نیروهای متخصص و تجهیزات است که اقدامات برای تجهیز مدرن سختافزاری و نرمافزاری بیمارستانها و پرورش نیروهای پزشکی متخصص و کارآمد حرکت مؤثری در توسعه توریسم پزشکی به شمار میرود.
عضو انجمن توریست سلامت پرتغال با تاکید بر اینکه برای تجهیز و رشد نیروهای متخصص در محور جذب گردشگر درمانی باید با شناسایی ظرفیتها و مهمتر از همه نیازسنجی کشورهای همجوار اقدام کنیم گفت: امکانسنجی و نیازسنجی کشورهای هدف میتواند به منزله رشد سریع و جهشی در توسعه بهداشت و درمان باشد.
المیدا با اظهار رضایتمندی از کیفیت برگزاری کنفرانس گردشگری سلامت ملل اسلامی خاطر نشان کرد: در نخستین حضورم در جمع کشورهای اسلامی تحت تاثیر کیفیت برگزاری کنفرانس قرار گرفتم و اعلام میکنم که آیندهای روشن در انتظار توسعه جوامع اسلامی در حوزه علوم پزشکی و گردشگری درمانی است./س