به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی رضوی، مژده رمضانی در سومین کنفرانس بین المللی گردشگری سلامت کشورهای اسلامی اظهار کرد: ارزشیابی بیمارستان ها در ایران از سال 1345 آغاز شده و تاکنون قدمتی 50ساله دارد و در حال حاضر در دوره چهارم این اعتباربخشی هستیم.
وی ادامه داد: در دوره ای از اعتباربخشی به بیمارستان های کشور چک لیست برای اورژانس ها تهیه می شد و و کیفیت بیمارستان ها به برتری اورژانس آنها بستگی داشت.
رمضانی بیان کرد: نتایج ارزشیابی بیمارستان ها و استانداردسازی آنها در سال 89 به کل کشور ابلاغ شد و 2.5درصد از بیمارستان ها در سطح عالی؛ 50 درصد بیمارستان درجه یک و 30درصد در درجه 2 ارزیابی شدند.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: در حال حاضر در سطح بازنگری و استقرار اعتباربخشی بیمارستان ها هستیم و دستورالعمل ها که در راستای استانداردهای جهانی است در قالب کتاب به تمام بیمارستان های کل کشور ابلاغ شده است.
وی عنوان کرد: برخی از ویژگی های نسخه نهایی دستورالعمل نهایی اعتباربخشی بیمارستان ها، ترکیبی از بخشی و عملکردی است که شامل 38 بخش و واحد و دارای 20 استاندارد ضروری ایمنی در قالب استاندارد ملی است.
رمضانی خاطرنشان کرد: باید در آموزش و توانمندسازی بیمارستان ها ومراکز درمانی کل کشور تلاش شود و با اقدامات و نظارت موثر در توسعه و گسترش گردشگری سلامت برای بیماران داخلی و خارجی اثرگذار شد.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: اعتباربخشی مناسب و ملی در سطح کشورهای اسلامی زمینه ساز ورود بیمارستان های سطح عالی در عرصه بین المللی و گردشگری سلامت است./س