به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، محمدیان در حاشیه بازدید از پرورش مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در مرغداری با اشاره به اینکه تولید محصول سالم جزوسیاستهای وزرارت جهادکشاورزی می باشد گفت: تولید مرغ بدون مصرف آنتیبیوتیک در استان گامی بزرگ در جهت ایجاد امنیت غذایی مردم جامعه بوده و در کنار آن، ارتقاء کیفیت بهداشتی محصولات تولیدی، زمینه ای مناسب برای تولید محصولات سالم و ارگانیک درشمالغرب کشور،بسترسازی برای صادرات گوشت مرغ و فرآوردههای مرتبط، مطابق با بالاترین استانداردهای بینالمللی به خارج از کشور و همچنین ارتقاء سطح تکنیکی و بهداشتی کشتارگاه های طیور استانی از مهمترین دستاوردهای اجرای طرح تولید این محصولات درآذربایجان شرقی خواهد بود.
وی با تاکید بر ادامه روند تولید و توزیع مستمر مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در همه نقاط استان افزود : باید با برنامه ریزی شرایطی فراهم سازیم تا عرضه مرغ بدون آنتی بیوتیک در سطح مرغ فروشی ها و بازار مصرف قطع نگردد .
محمدیان با اشاره به اینکه استقبال کم نظیر مردم از مصرف گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک، رسالت و مسئولیت اداره کل دامپزشکی و معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان را سنگین ساخته و ما را وا می دارد تا به سمت تولید محصول سالم و ارگانیک قدم برداریم گفت: بدیهی است استقبال مردم از این گونه تولیدات، انگیزه تولیدکنندگان و پرورش دهندگان مرغ گوشتی را افزایش می دهد./س