دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه همدان گفت: بيدار كردن عقل جمعی و توليد علم و انديشه دينی بر اساس ارزش‌های واقعی، از اهداف كرسی‌های آزادانديشی تلقي مي‌شود.

محسن اصلي‌پور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اهميت برگزاری جلسات کرسی‌های آزاداندیشی اظهار داشت: کرسي آزاد انديشي به معناي واقعي بستري است که شرکت‌کنندگان اعم از مجري و مخاطب، فرصت پيدا مي‌کنند تا آزادانه و بدون هيچ‌گونه وابستگي، انديشه کنند.
 
وي ادامه داد: فضاي کرسی‌های آزاداندیشی باید به دنبال تولید فکر و نظریه‌پردازی و به دور از هر گونه مناقشات سیاسی باشد.

اين فعال دانشجويي همچنین با اشاره به انتخابات پیش رو در کشورمان، تصريح كرد: فضای مناسبی در جهت نزدیکی به ایام انتخاباتی بر دانشگاه‌ها حاکم است، که  باید در رابطه با عدم نفوذ بيگانگان در دانشگاه‌ها طی این ایام، حسایست لازم به عمل آید.

اصلي‌پور جايگاه طرح موضوعات مبهم و در عين حال مورد نياز جامعه را بر عهده دانشگاه و حوزه  دانست و افزود: دانشگاه محلي است که افکار و انديشه‌هاي سازنده در آن پرورش مي‌يابد تا موافقان و مخالفان، استدلال‌هاي خود را تنها پيرامون موافقت و مخالفت‌شان بيان نکنند.

وی با انتقاد از روند برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی، بيان کرد: متاسفانه برگزاری این کرسی‌ها در دانشگاه‌ها به جای نیازمحوری به صورت سلیقه‌محوری برگزار می‌شوند.

دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه همدان بيدار كردن عقل جمعی و توليد علم و انديشه دينی بر اساس ارزش‌های واقعی را از اهداف كرسی‌های آزادانديشی برشمرد و خاطرنشان کرد: ايجاد فضايی مناسب و منطقی براي تضارب آرا و در پی آن افزايش همبستگی و اتحاد از ديگر اهداف برگزاری این کرسی‌ها است.
 
انتهاي پيام/
برچسب ها: دانشگاه ، جایگاه ، کرسی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار