شیرهای وارداتی به مازندران با مشخصات میکروبی بالا است.

رئیس انجمن صنایع همگن غذایی و دارویی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: 65 درصد شیر خام مورد نیاز کارخانه‌های مازندران از خراسان، تهران و اصفهان تامین می‌شود که عموما صنعتی و با مشخصات شیمیایی و میکروبی بالا هستند.

خاتمی مقدم افزود: کیفیت شیر خام مازندران از نظر شیمیایی و میکروبی پایین است.

وی با بیان اینکه بالای 70 درصد قیمت تمام شده یک کالای لبنی به قیمت شیر خام بستگی دارد، تصریح کرد: هرچه که قیمت شیر پایین‌تر و کیفیت بالاتر باشد، محصول ارزان‌تر خواهیم داشت.

رئیس انجمن صنایع همگن غذایی و دارویی مازندران با اشاره به اینکه بیش از 80 درصد شیر استان به روش سنتی تولیدی می شود گفت : یکی از عوامل تولید شیر خام کیفی به روش صنعتی و توزیع آن در زنجیره فرد است.

خاتمی مقدم افزود : دامپزشکی به دلیل کثرت ماموریت و محدودیت منابع سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نمی‌تواند این تولید سنتی و پراکنده را در سطح استان پوشش کیفی دهد./ب

برچسب ها: شیر ، وارداتی ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.