
معاون میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندرن گفت:برای خدمات رسانی مناسب و بهتر به مسافران باید این اماکن پذیرایی بین راهی استان استاندارد سازی شوند .
باقری افزود: از320واحد رستوران و غذاخوری های بین راهی استان تنها 100واحد استاندارد سازی شدند که باید بقیه نیز استاندارد سازی شوند
وی تصریح کرد: ساختمان این واحدهای پذیرایی وامکانات آن باید استاندارد باشند وکارکنان نیز باید برای ارائه خدمات بهتر آموزش ببینند
معاون میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت:قیمت غذاها در واحدهای پذیرایی بین راهی به دلیل دوری این اماکن از شهرها و افزایش هزینه ها 10تا 20درصد بیشتر از واحدهای پذیرایی داخل شهری است .
باقری با اشاره به اینکه برای ساخت وراه اندازی وسرمایه گذاری دراین زمینه سرمایه گذاران باید از اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان مجوز بگیرند گفت:درحال حاضر 300واحد پذیرایی در استان با مجوز صنفی فعالیت می کنند/س