رافيكي يكي از بنيانگذاران گروه موسوم به نيروهاي دمكراتيك براي آزادي رواندا بود. اين گروه را شورشيان هوتو در جمهوري دمكراتيك كنگو تشكيل داده بودند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، نسل‌ کشی رواندا در سال ۱۹۹۴ به دنبال سقوط هواپیمای حامل «جونال هابیا ریمانا» رییس جمهور وقت رواندا در نزدیکی کیگالی پایتخت این کشور به وقوع پیوست. قوم «هوتو» این عمل را به قوم توتسی نسبت داد. همین امر آغاز درگیری ‌های شدید میان این دو قوم شد که به کشتار حدود ۸۰۰ هزار توتسی رواندایی و هوتوهای میانه رو در مدت ۱۰۰ روز توسط هوتوهای تندرو منجر شد.

برخی از عاملان این کشتار وحشیانه دستگیر و برخی دیگر هنوز متواری هستند و حامیان غربی، از آنها پشتیبانی می کنند. در جدیدترین حمایت از این موضوع، دادگاهي در فرانسه با درخواست دولت رواندا براي استرداد يكي از وزيران سابق رواندا كه به دست داشتن در نسل كشي سال 1994 در اين كشور متهم است مخالفت كرد.



هياسينت سنگيوموا رافيكي از وزيران سابق در رواندا، از سوي دولت كنوني اين كشور آفريقايي به اتهام دست داشتن نسل كشي تحت پيگرد است. دولت رواندا از سال 2008 ميلادي تا كنون اين وزير سابق را تحت پيگرد قرار داده است.

رافيكي يكي از بنيانگذاران گروه موسوم به نيروهاي دمكراتيك براي آزادي رواندا بود. اين گروه را شورشيان هوتو در جمهوري دمكراتيك كنگو تشكيل داده بودند و اعضاي آن در دولت موقتي كه در سال 1994 در رواندا تشكيل شده بود حضور داشتند.

وکلای دولت رواندا معتقدند رافیکی یکی از افراد تاثیرگذار در آن سالها و مطلع از بسیاری از دستورات و اقدامات مرتبط با این نسل کشی است.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار