به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، اخبار ویژه روزنامههاي امروزرا می توانید اینجا بخوانید. *کیهان:
اي كلك ! بازم كه سينه خيز رفتي!
ارگان رسانه اي شبكه فتنه و نفاق مدعي احترام به شهيد صياد شيرازي شد و نوشت: شهدا، سرمايه هاي جامعه و محور همبستگي و غرور ملي هستند.
پايگاه اينترنتي كلمه كه به كمك عناصر فراري مقيم پاريس و بروكسل به روزرساني مي شود، به بهانه پنج هزارمين روز ترور شهيد صياد شيرازي نوشت: يكي از معدود بخش هايي كه سرمايه هاي انساني اش با همه كج سليقگي هاي حكومتي نزد جامعه محترم مانده، ايثارگران و شهداي 8 سال جنگ تحميلي هستند؛ و از جمله اين سرمايه هاي ماندگار، شهيد صياد شيرازي است؛ امير شجاع ارتش كه پس از سال ها رشادت در جبهه هاي دفاع از ميهن، جانش را در كينه توزي خائن ترين جريان تروريستي ايراني و همسنگران دشمن متجاوز، يعني فرقه رجوي از دست داد و به خيل شريف شهداي سرفرازمان پيوست...
كلمه در عين حال مي افزايد: يكي از رويه هاي تلخ جاري در كشورمان، از دست دادن بي جايگزين سرمايه هاي اجتماعي است. اتفاقي كه دوره اي با زباني ديگر به عنوان «نخبه كشي» در جامعه ايران مطرح شد و هنوز هم به كار مي رود. اين در حالي است كه جوامع توسعه يافته اصرار زيادي در حفظ سرمايه هاي خود به عنوان لنگرگاه هاي جامعه و محورهاي تفاهم و همبستگي ملي دارند.
براي اثبات ادعاي بي توجهي به سرمايه هاي اجتماعي، مروري براسامي پرافتخاري كه در زندان هاي كشورمان به عنوان زنداني سياسي در اسارت اند، به تنهايي گوياست. همين طور بلايي كه پيشتر در تبليغات رسمي بر سر بزرگاني چون دكتر محمد مصدق، مهندس مهدي بازرگان، دكتر يدالله سحابي، آيت الله منتظري، و امثالهم آورده شد و موج آن سرمايه سوزي ها به ديگر بزرگان هم رسيد.
اين سايت اينترنتي در ادامه مي نويسد: از جمله صحنه هاي زيباي بلوغ اجتماعي در زمان تبليغات انتخاباتي سال 88 بود كه هواداران ميرحسين كه عمدتاً از جوان ها بودند، شعار «بسيجي واقعي، همت بود و باكري» را سر دادند كه گوياي اوج درك و شعور سياسي آنها بود. اين جامعه نشان داده كه فارغ از حب و بغض هايي كه حاكمان درصدد تحميل آنها به جامعه هستند، توان تشخيص اصولي از ارزش هاي واقعي و سرمايه هايش را دارد و در اين بين شهيد امير سپهبد علي صياد شيرازي جايگاهي كم نظير دارد و به عنوان سرمايه اي اجتماعي، بر سر و چشم همه علاقمندان به ميهن قرار دارد.
درباره اين نوشته مالامال از فريبكاري بايد يادآوري كرد؛
1- شهيد صياد شيرازي توسط گروهكي به شهادت رسيد كه در فتنه سبز دوشادوش فتنه گران در آشوب هاي خياباني نقش آفريني مي كردند و سركرده آنها -مريم رجوي- مدعي بود سازمان متبوع وي با جريان ساختارشكن در تقاطع جنبش سبز به هم رسيده اند
2- جريان فتنه گري كه دوبار در سال هاي 78 و 88 دست به آشوب خياباني زد در تكاپوي رسانه اي مداوم خود نه تنها شهدا و شهادت را سرمايه جامعه و محور همبستگي و غرور ملي معرفي نمي كرد بلكه با تعابيري اهانت آميز (به استناد آراء آشفته امثال فرويد) درباره شهيد و شهادت قضاوت مي كرد و در بستر اغتشاش و آشوب نيز هر چند مجال بروز پيدا كرد «شعار توپ تانك بسيجي ديگر اثر ندارد» را عليه خاستگاه اصلي شهدا و فرهنگ شهادت سر داد.
3- شهيد صياد شيرازي ارادتمند و مطيع پاكباخته حضرت امام خميني و حضرت آيت الله خامنه اي بود و جان گرامي او آماج انتقام دشمنان ولايت فقيه (مهره هاي مفلوك آمريكا و اسرائيل) شد. آيا فتنه گران كه به نيابت از سرويس هاي جاسوسي بيگانه مشغول ايجاد آشوب بودند، جز با ولايت فقيه و امام و رهبري سر دشمني داشتند؟ و آيا آنها دشمن باورهايي جز باورهاي سپهبد شهيد صياد شيرازي بودند؟ يعني رجب مزروعي و اردشير اميرارجمند و ده ها منافق فراري مانند آنها به هنگام كاسه ليسي آمريكا و انگليس، راه شهيداني چون صياد شيرازي، همت و باكري را دنبال مي كنند؟ آن وقت تكليف خط كشيدن روي نام اسلام در شعار «جمهوري اسلامي» و يقه چاك كردن براي رژيم صهيونيستي با شعار «نه غزه نه لبنان» جسارت به ساحت سيدالشهدا(ع) چه مي شود؟
4- آيا بازرگان و منتظري در معارضه با جمهوري اسلامي و ولايت فقيه هم مسير شهداي والامقام بودند؟ 5- شهيد همت مي گفت ما شاخ آمريكا را مي شكنيم، آيا فتنه گراني كه علي الدوام بر طبل تسليم مقابل آمريكا كوبيده اند، كمترين نسبتي با آن شهيد و همرزمان وي دارند؟!
درباره مشي منافقانه و نوكرمآبانه گردانندگان سايت كلمه يادآور مي شود كه كيهان در خبر ويژه روز سه شنبه به تلاش اين سايت براي جاانداختن دروغ «مذاكره با آمريكا» و القاي ضعف ايران در مواجهه با استكبار پرداخته بود. پس از افشاگري كيهان، گردانندگان سايت كلمه از موضع انفعال به اظهارات سخنگوي وزارت خارجه آمريكا مبني بر اينكه آماده مذاكره هستند استناد كردند.
با اين حال جريان نفاق دست اندركار پايگاه اينترنتي كلمه به دلايل كاملاً روشن، اظهارات وزير امور خارجه و رئيس سازمان انرژي اتمي كشورمان مبني بر اينكه «مذاكره در فشار تهديد و فشار و اتهام هيچ توجيهي ندارد و جمهوري اسلامي ايران هرگز غني سازي 20 درصد را متوقف نمي كند» را سانسور كردند، حال آن كه يك رسانه بي غرض و مرض طبيعتاً در كنار انتشار اوهام و خيالات خود، اخبار حقيقي و مواضع روشن را ولو ناقض دروغ هايش باشد منتشر مي كند.
ولش كنيد! طفلك مي خواسته مبالغه و جلب توجه كند!
يك سايت حامي فتنه گران از مهدي هاشمي خواست در مسير شهرت طلبي، جلب توجه، مبالغه، و عدم صداقت تجديدنظر كند تا بيش از اين هزينه نتراشد.اين سايت كه از هاشمي حمايت مي كند، در آخرين نوع از حمايت هايش به نيك آهنگ كوثر همكار فراري نشريات زنجيره اي به خاطر انتشار نوار مكالماتش با مهدي هاشمي و لو رفتن برخي خيانت هاي نامبرده حمله كرده بود.
با اين حال سايت ياد شده در مطلبي مي نويسد: مهدي هاشمي؛ تصويري كه برادران ساختند و اكنون درمانده اند. برادران، مهدي هاشمي را در حد آلكاپون فتنه بزرگ كردند [!؟] و فرض آنها اين بود كه مهدي هاشمي به ايران بازنگردد اما تصميم وي و موافقت آيت الله هاشمي باعث شد تا او به كشور بازگردد.
اما با آغاز مرحله تحقيقات از وي، برادران در موقعيتي دشوار قرار گرفتند، يا بايد براي نقش مهدي هاشمي در فتنه، مدارك مستندي به قوه قضاييه ارائه مي شد و يا از جريان تبليغاتي خود عقب نشيني مي كردند كه به منزله بي اعتباري آنها در نظام و پاسخگويي شان نسبت به عملكرد سه سال اخير بود. برادران به جاي برگزيدن يكي از اين دو راه، راه سومي را در پيش گرفتند و آن فرافكني رسانه اي و ادامه دادن فعاليتهاي تبليغاتي بود.
اين سايت مي افزايد:اگر حتي 10 درصد اتهامات مطرح شده عليه مهدي هاشمي در رسانه هاي خاص مستند بود، وي بايد صدها ساعت وقت صرف پاسخگويي به آنها مي كرد. ظاهرا مجموع بازجويي هاي مهدي هاشمي در طول حدود هشتاد روز گذشته به 40 ساعت نمي رسد. يعني به طور متوسط تنها نيم ساعت در طول 24 ساعت وي بازجويي گرديده است. عدم ارائه مدارك مستند به دستگاه قضايي، موجب شد ادامه بازداشت موقت مهدي هاشمي و نگهداري وي در زندان انفرادي براي بيشتر از سه ماه معقول نباشد و در اين شرايط باز هم اصرار برادران براي ادامه كار تبليغاتي، منجر به انتشار نوارهايي گرديد تا به عنوان آخرين حربه فضاي رسانه اي كشور را تحت تاثير قرار دهد.
نويسنده آنگاه در راستاي عادي سازي موضوع و فراري دادن متهم از 13 اتهام وارده مي نويسد: اما واقعيت آن است كه مهدي هاشمي تصويرشده توسط رسانه هاي برادران، ارتباط چنداني با مهدي هاشمي واقعي ندارد، وي نه تنها مغز متفكر و نظريه پرداز و برنامه ريز جريان گسترده حوادث پس از انتخابات نيست، بلكه سطح وي در ميان ده چهره نخست معترضين نيز جاي ندارد.
اين سايت وابسته به جريان فتنه در عين حال اذعان كرد: البته مهدي هاشمي نيز بايد در ادامه مسير فعاليتهاي خود تجديدنظر جدي بكند، شهرت طلبي، مبالغه، جلب توجه و عدم صداقت مي تواند هر انساني را دچار لغزش كند. اما در مورد مهدي هاشمي، هزينه اين لغزش به دليل انتساب وي به آيت الله هاشمي رفسنجاني بيشتر خواهد بود و به همه جامعه خواهد رسيد(!)
هرچند كه گردانندگان سايت ياد شده كوشيده اند با كمرنگ كردن نقش مهدي هاشمي در فتنه گري سال 88 و بي اهميت نماياندن آن، بار اتهامات متهم را سبك و بازداشت وي را زير سوال ببرند اما جا دارد بپرسيم منظور سايت آلوده به فتنه گران- و البته حق العمل كار!- از عبارت هاي «مبالغه» و «عدم صداقت» كه «بايد از سوي مهدشي هاشمي مورد تجديدنظر واقع شود تا هزينه آن متوجه آيت الله هاشمي نشود» چيست؟ مبالغه در كدام نقش و عدم صداقت در كدام موضوع؟ مهدي هاشمي در مسير «شهرت طلبي» دقيقا چه چيزهايي را لو داده است؟
نكته دوم اين است كه اتفاقا اين فتنه گران و رسانه هاي وابسته به آنها بودند كه كوشيدند با تبديل مهدي هاشمي به تيتر و عكس يك، او را در حد آلكاپون جا بيندازند و چنين القا كنند كه دستگاه قضايي در صورت بازگشت وي، منفعل خواهد شد. دست بر قضا و برخلاف ادعاي سايت مورد بحث دستگاه قضايي برخورد عادي با اين متهم داشت و پس از اينكه - به درخواست آقاي هاشمي- به نامبرده اجازه داد در شب اول بازگشت از لندن به ديدار خانواده خود برود، او را فرداي بازگشت به كشور براي انجام تحقيقات و بازجويي بازداشت كرد.
اين شوك اول و مهم به حلقه هاي فتنه گر بود كه پيش بيني اين امر را نمي كردند و خيال مي كردند مهدي هاشمي به اعتبار انتساب خود از تعقيب و مواخذه معاف مي شود و بدين ترتيب ماجرا به بازسازي روحيه از هم پاشيده فتنه گران مي انجامد. در عين حال متهم پس از هشتاد و چند روز به تشخيص دستگاه قضايي و سپردن وثيقه 10 ميليارد توماني موقتا آزاد شد. ميزان اين وثيقه اتفاقا نشان مي دهد از نگاه دستگاه قضايي و قاضي پرونده، پرونده جرايم متهم سنگين است و اسناد و مدارك و شواهد فراواني هم كه دلالت بر ارتكاب اتهامات انتسابي مي كند، در دست است.
طبيعتا استدلال سستي است كه ادعا شود چون از متهم بيش از 40 ساعت بازجويي نشده، بنابراين او تبرئه است! در ثاني، آيا گردانندگان اين سايت، قاضي پرونده اند يا مهدي هاشمي در بازداشت آنها بوده كه مدعي اند 40 ساعت بيشتر بازجويي نشده و بنابراين مدركي براي اتهامات وي وجود ندارد؟! يعني آنها مدعي اند براي نقض ادعاي آنها، مهدي هاشمي بايد بيش از 3 ماه را در بازداشت باشد؟! به عبارت ديگر، متهم چه مدت بازداشت يا بازجويي شود، نشانه مجرميت اوست؟!
نكته ديگري كه بايد يادآوري كرد تهيه و ضبط فايل صوتي مربوط به مهدي هاشمي از جانب همكار متواري نشريات زنجيره اي و همكار ساليان طولاني متهم است. اصل اين نوارها، مجددا اتهامات وارده به مهدي هاشمي را تأييد و تقويت مي كند. اما سأال اين است كه اگر بشود نيك آهنگ كوثر را مهره نيروهاي امنيتي معرفي كرد- حال آن كه سوابق فعاليت وي خلاف اين را ثابت مي كند- چرا نشود برچسب مشابهي را به دست اندركاران سايت مذكور زد كه كار مهدي هاشمي را ساخته و تصريح كرده اند مبالغه ها و عدم صداقت نامبرده مي تواند براي پدر هزينه ساز باشد.
و بالاخره بايد تأكيد كرد مهدي هاشمي نيز يك متهم در كنار ده ها متهم اصلي فتنه گري سال 88 و برخي سوءاستفاده هاي مالي پيش از آن است. او نه آن قدر بزرگ است كه پنجه عدالت و قانون به او نرسد و نه آن قدر كوچك كه به اتهاماتش رسيدگي نشود. محكمه و قانون آن قدر مقتدر هستند كه او را براساس اسناد و مدارك و شواهد موجود محاكمه و مواخذه كنند.
آمريكا در شرق مديترانه با نفوذ فزاينده ايران مواجه است
گستره شرق مديترانه عرصه جنگ ايران و آمريكاست. سطح نفوذ ايران در اين منطقه همچنان رو به گسترش است.مركز مطالعات استراتژيك و بين الملل آمريكا در گزارشي تحليلي نوشت: منطقه شرق مديترانه كه به «لوانت» مشهور است، به عرصه جنگ ايران و آمريكا تبديل مي شود.
لوانت نام تاريخي محدوده جغرافيايي و فرهنگي اطلاق شده به نوار ساحلي شرق مديترانه است كه ناحيه اي بين آناتولي و مصر است. امروز اين منطقه شامل كشورهاي لبنان، سوريه، اردن، سرزمين هاي فلسطينيان، اسرائيل، قبرس، استان هاتاي تركيه، مناطقي از شمال غرب عراق و شبه جزيره «سينا» را دربر مي گيرد. لوانت را به عنوان چهارراهي ميان غرب آسيا، شرق مديترانه و شمال آفريقا مي شناسند.
محدوده اين منطقه در قديم به طور دقيق مشخص بود، اما به مرور زمان كاربرد تعريف آن دامنه وسيع تري را شامل شده است.با اوج گرفتن خيزش هاي مردمي كه از سال 2011 در منطقه شكل گرفت و نيز با عنايت به تغييرات در رهبري برخي كشورها، منازعات سياسي، چند پاره شدن ساختارهاي فاسد حكومتي و امنيتي و همچنين چالش هاي اجتماعي- اقتصادي كه نارضايتي هاي كهنه و مزمن مردمي عامل خلق آنها بود، سطح پويايي در منطقه پيچيده تر شده است.
نقطه كليدي اين منازعه قدرت، مناقشه اسرائيل- فلسطين، سوريه، لبنان، مصر و اردن است.اين نقاط به طور مشخص از اين جريان جنگ قدرت تاثير گرفته و اين پتانسيل را دارد كه با تاثيرگذاري بر شكل اين مبارزه قدرت، اثرات و پيامدهاي آن را هم دفع نمايد.
مركز مطالعات استراتژيك و بين الملل آمريكا در ادامه گزارش خود نوشت: تكاپوي ايران براي گسترش سطح نفوذ خود در ناحيه لوانت، بعد اصلي رقابت استراتژيك اين كشور با آمريكاست. بعد از گذشت نزديك به 20 سال از تهاجم اسرائيل به لبنان در سال 1982 و پنج سال از جنگ اسرائيل و حزب الله در سال 2006، آمريكا و متحدانش همچنان با اين چالش دست و پنجه نرم مي كنند كه سطح نفوذ ايران در منطقه با بهره گرفتن از يك آوردگاه نيابتي و نامتقارن همچنان رو به گسترش است.
اين گزارش تصريح مي كند: ايران پيوندهاي محكم خود با سوريه و بازيگران غير دولتي در منطقه شامل گروه شيعي «حزب الله» در لبنان و جنبش اسلامگراي فلسطيني «حماس» كه ايران و سوريه هر دو را «محور مقاومت» مي نامند، مستحكم تر كرده است. اين پيوند به سود ايران است. در مقابل، اين آمريكاست كه بايد با خصومت اعراب در قبال مشاركت استراتژيك واشنگتن- تل آويو سر و كله بزند.
در ادامه اين گزارش تصريح شده است: سوريه سال ها چالشي براي تصميم گيرندگان سياي آمريكا بوده است.
آمريكا اپوزيسيون سوريه را به رسميت شناخته اما بعيد به نظر مي رسد بتواند به اين زودي ها يك استراتژي منسجم براي سوريه تدوين كند. آمريكا با ايران در سوريه رقابت مي كند اما هر اندازه جنگ در سوريه عميق تر شود، خطر سرايت بي ثباتي به متحدان آمريكا در كشورهاي منطقه نيز بيشتر خواهد شد. ظاهرا بي ثباتي در اين منطقه سالها ادامه خواهد داشت و جنگ داخلي سوريه نيز كشورهاي همجوار نظير اردن را مختل خواهد كرد. آمريكا با هدف رفع اين بي ثباتي ها بايد به همكاري با متحدان خود در شوراي همكاري خليج فارس ادامه دهد.
*تهران امروز:
از نامزدي كمالي حمايت ميكنيم
دبیرکل خانه كارگر تاکید کرد: در هر شرایطی از کاندیداتوری کمالی در انتخابات رياستجمهوری حمایت ميكنیم. علیرضا محجوب در گفتوگو با مهر، در پاسخ به این سوال که بارها خانه کارگر اعلام کرده حسین کمالی کاندیدای مورد حمایتش در انتخابات رياستجمهوری است اما کمالی در مصاحبه اخیر خود اعلام کرده است که تصمیميبرای کاندیداتوری ندارد، تاکید کرد: کاندیدای ما آقای کمالی است. دبیرکل خانه کارگر، در ادامه در جواب این سوال که پیشبینی ميكنید اصلاحطلبان با چند کاندیدا وارد عرصه رقابتها شوند، گفت: از خودشان سوال کنید.
کاندیدای ما کمالی است. نماینده مردم تهران در مجلس همچنین در پاسخ به این سوال که آیا شما هم اعتقاد دارید که اصلاحطلبان باید به اجماع برسند و با یک کاندیدای واحد وارد انتخابات شوند؟ تصریح کرد: بازهم ميگویم، کاندیدای ما کمالی است. محجوب در جواب این سوال که اگر کمالی موافقت نکرد و وارد رقابتها نشد، آیا از کاندیدای دیگری حمایت ميكنید؟ بیان داشت: هنوز به این مرحله نرسیدهایم که بخواهم در مورد آن اظهارنظر کنم. دبیرکل خانه کارگر، در پایان در پاسخ به اینکه آیا برای انتخابات شوراها خانه کارگر با دیگر گروهها ائتلاف خواهد کرد؟ خاطرنشان کرد: ما حتما برای شوراها لیست ميدهیم و همیشه از کارگران حمایت ميكنیم چه ائتلافی صورت بگیرد و چه ائتلافی صورت نگیرد.
علت برکناریام را نميدانم
محمود صلاحي، استاندار سابق خراسان رضوي كه چندي پيش بهطور ناگهاني از اين سمت بركنار شد، در گفت وگو با فارس علت بركناري خود را تشريح كرد. او با اشاره به اينكه محمود احمدينژاد رئيسجمهور شخصا او را بركنار كرد، اعلام كرد تاكنون نفهميده چرا احمدينژاد به صورت ناگهاني تصميم به بركناياش گرفته است. صلاحي درباره علت بركنارياش گفت: یکی از وزرا به من گفتند ظاهرا برداشت ایشان این بود که بنده میزبان آقای قالیباف برای سخنرانی در مراسم شهید ساجدیفر بودم.
وي با اشاره به حضور خود در مراسمي كه منجر به بركنارياش شد،گفت: در آن مراسم همچنین یکی از علمای بزرگوار سخنرانی و انتقاداتی مطرح کردند که البته من در زمان سخنرانی ایشان نبودم و وقتی وارد محل برگزاری مراسم شدم که صحبتهای حاج آقای نقویان تمام شده بود که ظاهرا تصاویر مصافحه بنده و متن سخنان ایشان را به آقای رئيسجمهور ارائه کرده بودند. بعدا از زبان وزیر کشور شنیدم که برداشت این بود که ما دعوتکننده مهمانان این مراسم بودیم درحالی که خود من مدعو بودم. صلاحي با رد ارتباط با شهردار تهران، اعلام كرد: آقای قالیباف از سرداران سپاه و پیشکسوتان دفاعمقدس است که اکنون نیز در این نظام خدمت ميكند اما قاطعانه ميگویم که یک دقیقه هم در مورد انتخابات با ایشان صحبت نشد.
نبايد اجازه ميداديم جريان انحصار بيش از اين جولان دهد
كاظم جلالي رئيس مركز پژوهشهايمجلس شوراي اسلامي كه با حمايتهاي علي لاريجاني بر اين كرسي نشست، در تازهترين اظهارنظر خود انتقاداتي به يك جريان وارد كرد كه بهزعم او به عنوان يك جريان انحصاري در كشور جولان ميداد.
جلالي كه با تابناكگفتوگو ميكرد گفت: آنچه در سالیان اخیر دیدهایم، باید آسیبشناسی جدی شود. حتی برخیبهگونهای پیشرفتهاند و دفاع دیگران از اصول انقلاب و ارزشها و ولایت را برنمیتابیدند و همه تلاششان این بوده که به همه افراد، انگ غیرولایی و غیر انقلابی بودن بزنند و اگر افرادی میگفتند که همه وجودشان ولایت و ارزشها و اصول انقلاب است، اینها احساس میکردند جایشان تنگتر شده است.
وي ادامه داد: به این ترتیب، اگر در بسیاری از مواقع، آسیبشناسیجدی میشد، میتوانستیم ریزشهایی را که شد، نداشته باشیم. اگر مقداری با سعهصدر برخورد میکردیم و بر پایه تاکیدات رهبری و بنا بر جذب حداکثری حرکت میکردیم، بسیاری از مشکلاتیکه هماکنون هست، پدید نمیآمد؛ اکنون برخی فرار به جلو میکنند. این نماینده گفت: کسانی که مسبب وضعیت کنونی کشور هستند، باید مسئولیت خود را بپذیرند. این نمیشود که برخی شعارهای جدیدی را مطرح کنند و بنا بر آن، جای خود را عوض کرده و نقش جدیدی بازی کنند. در انتخابات مجلس نهم نیز برخی بهدنبال آن بودند که مجلس را انحصاری به دست گیرند.
صفحات فيسبوكرهبریراچهکسانی اداره ميكنند؟
مهر نوشت: پس از از راهاندازی صفحه فیسبوکی با نام Khamenei.ir، موجی از اخبار، گمانهزنیها و تحلیلها پیرامون این صفحه طی 48 ساعت گذشته منتشر شده است. از آنجا که این صفحه بهطور رسمی تایید نشده است، هنوز معلوم نیست که توسط چه کسانی اداره میشود و آیا به راستی، این صفحه توسط دفتر رهبر انقلاب راهاندازی شده است یا خیر؟ در این میان بی.بی.سی و سايتهای خبری بیگانه با تیتر گمراه کننده «آيتالله علی خامنهای عضو فیسبوک شد» به سراغ این خبر رفته و در میانه گزارش هم شیطنتی به خرج داده و اشاره کردهاند که فيسبوك، در جریان اعتراضات بعد از انتخابات رياستجمهوری ۱۳۸۸ فیلتر شدند و از آن زمان تاکنون، دسترسی به آنها بدون فیلترشکن امکانپذیر نیست.
نظر آيتالله خزعلي درباره پسرش
محمدحسین خزعلی، فرزند آيتالله خزعلی در گفتوگو با نسيم به روابط پدر و برادرش اشاره كرد. او با بيان اينكه «قطعا مادر و پدر بنده از رویهای که مهدی در پیش گرفته است، ناراحتند» گفت: پدر من در ابتدای موضعگيریهای مهدی بارها تلاش کرد که وی رویه خود را اصلاح کند اما بعد از اینکه مشاهده کرد مهدی قصد اصلاح ندارد از وی قطع امید کرد.
فرزند آيتالله خزعلي گفت: وقتی به پدرم اطلاع دادند که ظاهرا مهدی اعتصاب غذا کرده، حاج آقا گفتند حتی اگر اعتصاب غذا بکند، حتی اگر از این اعتصاب غذا هم بمیرد من کاری با وی ندارم، نه حمایتی ميكنم، نه سفارشی ميكنم، نه پیگیر کارش هستم.
تخريب هاشمي از سوي اصلاحطلبان اشتباه بود
محمدرضا راه چمني از چهرههاي اصلاحطلب در گفتوگو با نامه ضمن انتقاد از تخريب هاشمي از سوي اصلاحطلبان گفت: شاید اگر اصلاحطلبان در آن مقطع آيتالله هاشميرا تخریب نميكردند وضعیت اصلاحطلبان بهتر از امروز بود اما در نهایت با گذشت زمان معلوم شد که این موضعگيریها و بعضا تخریبها اشتباه بوده است. وي گفت: بسیاری از اصلاحطلبان با گذشت زمان پی به اشتباهات خود در تخریب ایشان بردند.
آزادي جوانفكر تكذيب شد
محمد جوانفکر، فرزند علياکبر جوانفکر مشاور زنداني رئيسجمهور در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران، درباره اخبار منتشر شده مبني بر مرخصي پدرش از زندان اظهار داشت: درباره اين موضوع و اخبار منتشر شده در اينباره هيچ اطلاعي ندارم. وي خاطرنشان کرد: درخواست مرخصي براي پدرم از سوي وکيل وي و خانواده به دادستان تهران ارائه شده است اما اعلام کردهاند اين موضوع در دست برررسي است.
*جمهوری:
اطلاعات جدیداز وثيقه براي آزادي مهدي هاشمي
برخلاف جنجالهائي كه توسط بعضي رسانهها بر سر سند وثيقه گذاشته شده براي آزادي مهدي هاشمي به راه افتاده، اطلاعات موثق حكايت از اين دارد كه اولاً 8 سند به وثيقه گذاشته شده نه يك سند، ثانياً اين اسناد به نام آيتالله هاشمي رفسنجاني نيست بلكه متعلق به 8 نفر از فرزندان و بستگان ايشان است و ثالثاً اين اسناد مربوط به واحدهاي ساختماني است كه در زمين مربوط خانه قبل از انقلاب آيتالله هاشمي رفسنجاني در شميران ساخته شدهاند و با واگذار شدن زمين به فرزندان و بستگان آنها واحدهائي را كه خود ساختند و در آنها سكونت دارند به نام خود سند گرفتند و اكنون همان سندها به وثيقه گذاشته شدهاند.
ضمناً خانهاي كه اكنون 8. واحد مسكوني در ملك آن ساخته شده، همان خانه ايست كه در سال 1358، يعني چند ماه بعد از پيروزي انقلاب اسلامي، آيتالله هاشمي رفسنجاني توسط گروهك فرقان در آن ترور شد و به توصيه مسئولين امنيتي آنجا را ترك كرد و به خانهاي استيجاري در جماران نقل مكان نمود كه هم اكنون نيز در همان خانه مستأجر است.
تأسيس پايگاههاي ارتش آزاد سوريه در لبنان
رسانههاي لبناني از تأسيس پايگاههاي ارتش باصطلاح آزاد سوريه در لبنان خبر ميدهند. در همين حال، به موجب يك سند محرمانه وزارت كشور عربستان، اين كشور بر اقدامات گروههاي مسلح سوري عليه دولت نظارت ميكند. به موجب اين سند، فردي به نام "خالد المطيري" نماينده عربستان در امر نظارت و انتقال سلاح و هزينههاي مالي براي گروههاي مسلح در داخل سوريه است.
نوزادان ناقص الخلقه نتیجه استفاده آمريكا از اورانيوم در عراق
مجله آلماني اشپيگل نوشت: علت به دنيا آمدن نوزادان ناقص الخلقه در عراق، استفاده ارتش آمريكا از اورانيوم در جنگ اخير عراق است. اين مجله همچنين شايع شدن بيماري سرطان در عراق را ناشي از همين جنگ و استفاده از اورانيوم ميداند. قبلاً نيز بارها گزارشهائي در اين زمينه منتشر شده بود.
خواستگاري يك همجنسگرا در محوطه كاخ سفيد
كاخ رياست جمهوري آمريكا اين روزها شاهد يكي از وقيحترين رويدادها يعني خواستگاري يك همجنسگرا از معشوق خود بود! به گزارش "انتخاب" "متيو فلپس"، يك مرد 35 ساله آمريكايي در كنار درخت كريسمس در محوطه كاخ سفيد به پاي "بن شاك"، يك همجنس گراي ديگر 26ساله افتاد و از وي تقاضا كرد كه با وي ازدواج كند! اين اتفاق در برابر تعدادي توريست رخ داد كه براي ديدار از كاخ سفيد به اين محل مراجعه كرده بودند و از اين صحنه عكس هم گرفتند. كاخ سفيد تاكنون درخصوص اتفاقي كه در اين مكان افتاده است، سكوت پيشه كرده و پاسخي به خبرنگاران نداده است. دولت اوباما از حاميان جدي همجنس گرايي در آمريكا محسوب ميشود.