کارشناس تنیس روی میز گفت: مسابقات جام فجر تنیس روی میز از نظر کمی و کیفی می‌توانست در شرایط بهتری برگزارشود.

محمود نظری در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اضافه کرد: این دوره از رقابت‌های بین المللی جام فجر تنیس روی میز که به میزبانی ایران برگزار شد را می‌توان هم از نظر عملکرد کمی و هم عملکرد کیفی بررسی کرد اما حقیقت این است که برگزاری این رقابت‌ها آنگونه که باید می‌شد نبود.

وی تصریح کرد: از نظر کمی هزینه‌هایی که برای این مسابقات مصرف کردیم تا حدودی عرف بین المللی بود زیرا کشور ما هزینه‌های ایاب وذهاب تیم‌های خارجی و بلیط هواپیما و هزینه‌های اقامتی تیم‌ها را متقبل شده بود که به طور حتم هزینه‌های زیادی برده است حالا اگر تیم‌هایی به ایران می‌آمدند که قوی بودند و به بهبود کیفیت تنیس روی میز کشورمان کمک می‌کرد حرفی نبود اما صحبت اینجاست که تیم‌هایی که به ایران آمدند ارزش این همه هزینه نداشتند.

وی ادامه داد: در عرف بین المللی هر کشوری که به تورنمتی اعزام می‌شود باید هزینه‌های رفت وآمد و حتی ورودی مسابقات را به کشور هم برگزارکننده پرداخت کند ایران نیزدرهرمسابقه‌ای حضور یافته است خودش هزینه را متقبل شده است.

نظری درباره تیم‌های شرکت کننده گفت: دربخش آقایان 8 تیم خارجی شرکت کردند که 5 تیم از آنها مثل افغانستان، لبنان، عراق و تاجیکستان که ازنظر رنکینگ تیمی از ایران بسیار پایین‌تر هستند وجزوتیم‌های 60 تا 70 دنیا محسوب می‌شوند اما سه تیم بلاروس، هند ومجارستان که از ما بالاتر بودند نیز با نفرات اصلی خود نیامدند. هند نفرات سوم، پنجم وهفتم خود را به ایران آورد، مجارستان با نفرات چهارم و نهم و دهم خود شرکت کرد وتیم بلاروس هم با ترکیبی کاملا جوان و دارای رنکینگ‌های 500، 600 و 700 شرکت کرد.

وی مسابقات بخش بانوان را نیز ارزیابی کرد: در بخش بانوان 2 تیم هند ومجارستان از تیم ایران بالاتر بودند که هند با نفرات دوم و چهارم خود و مجارستان بدون نفرات اصلی خود در رقابت‌ها حاضر شدند، بانوان ایران بازی‌های خوبی را از خود به نمایش گذاشتند به خصوص ندا شهسواری، مریم صامت و محجوبه عمرانی که رنکینگ‌های بالاتر از خودشان را شکست دادند، شهسواری،ریتا نفر دوم مسابقات را از پیش رو برداشت که بسیار ارزشمند است.

وی تاکید کرد: این مسابقات نشان داد که بانوان پینگ پنگ تا حدود زیادی مورد ظلم قرار گرفته‌اند و رنکینگ‌‌های واقعی نیست که اگر به مسابقات برون مرزی اعزام می‌شدند می‌توانستند رنکینگ جهانی خود را تا 350 برسانند.

کارشناس تنیس روی میز با بیان اینکه 50 درصد مسابقات را از نزدیک دیده است درباره آمادگی مردان پینگ پنگ ایران گفت: آنچه من شاهد آن بودم این است که 10 تا 12 نفر اول یعنی بازیکنان نخبه ایران هیچ کدام آماده نبودند، ما نه در انفرادی و نه در دوبل در مرحله نهایی بازیکنی ازکشور خودمان نداشتیم در مسابقات انفرادی هیچ کدام حتی به 4 نفر برتر نیز نرسیدند و این موضوع دلیل دارد و علت آن هم این است که ما برای آنها هیچ برنامه‌ای نداشتیم باید قبل از مسابقات بین المللی اردو برگزار کرد حتی شده برای 10 روز اما برگزاری اردو لازم است تا بازیکنان با هم هماهنگ شوند.

وی اضافه کرد: درست است که در رقابت‌های جام فجر از تیم‌های باشگاهی دعوت کردیم اما همان باشگاه‌ها بیان کننده غرور ملی کشورمان بودند وقتی از بانک دی با نام (ایران الف) یاد می کنیم پس نشان می‌دهد که غرور ملی کشورمان در میان است پس باید برایشان برنامه ریزی کنیم.

افشین نوروزی و میدیا لطف اله نسبی دو بازیکن ملی پوش ما هستند که چون تیم باشگاهیشان در مسابقات نبود از حضور درمسابقات تیمی جا ماندند در حالیکه باید شرایطی فراهم می‌شد تا این دو را جزو باشگاه ها و یا تیم جوانان وامید جا دهیم تا  بتوانیم بازی کنند.

نظری به نوشاد عالمیان و محمدرضا اخلاق پسند اشاره کرد و گفت: نوشاد عالمیان و محمدرضا اخلاق پسند سرمایه‌های ملی کشور ما هستند به نظر من اگر قدری با خردتر رفتار می‌کردیم نباید اجازه می‌دادیم این دو در این مسابقات بازی کنند نوشاد خسته را گذاشتیم با کسانی بازی کند که نزدیکترینشان 107 پله با وی فاصله داشت و نوشاد با رنکینگ 40 از بازیکنی خورد که رنیکینگ بالای 300 داشت خورد و حذف شد اخلاق پسند نیز از حریفی از ایران باخت که حتی رنکینگ جهانی نیز نداشت، من با بیشتر بازیکنان صحبت کردم و آنها ابزار گله می‌کردند از اینکه اردویی نیست و انگیزه لازم و روحیه چنگ آوری را ندارند.

نظری مدعی شد: فدراسیون تنیس روی میز ایران تصور می‌کرد نوشاد ونیما عالمیان مقام‌های اول و دوم را کسب می‌کنند درنتیجه به بقیه بازیکنان توجهی نکرد البته این از ارزش‌های نوشاد عالمیان کم نمی‌کند.

دبیر سابق کمیته فنی فدراسیون تنیس روی میز در خصوص داوران جام فجر بیان کرد: در این رقابت‌ها جای بسیاری از داوران شهرستانی خالی بود آنهاییکه در شهرهای مرزی و جنوبی زندگی می‌کنند به این رقابت‌ها دعوت نشده بودند البته همه داوران بین المللی ما قابل احترام هستند به بهتر است به همه فرصت بدهیم و بین داوران تبعیض قائل نشویم می‌توانستند از نظر اقامتی وایاب و ذهاب شرایط حضور آنها در تهران را فراهم کنند.

سرپرست سابق تیم‌های ملی گفت: در رقابت‌های جام فجر مدیر تیم‌های ملی در 50 درصد مسابقات را از نزدیک دید و مربی تیم ملی نیز اصلا در رقابت‌ها حاضر نشد اینکه همه چیز را به شکل بودجه منوط کنیم درست نیست مسابقات بین المللی باید با برنامه ریزی برگزارشود، ورزشکاری که هدفش را نمی‌داند و نمی‌داند که بعد از مسابقات اردو دارد یا خیر و برنامه‌اش چیست نمی‌تواند موفق باشد./آق

برچسب ها: جام فجر ، تنیس ، عالمیان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار