کمک گروههاي تروريستي به ورود غيرقانوني خبرنگار کانال دوم تلويزيون رژيم صهيونيستي به خاک سوريه ، نشانه دست داشتن اين رژيم در توطئه کنوني عليه اين کشور است.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلويزيوني الاخباريه سوريه، گفتگوي خبرنگار تلويزيون اسرائيل با گروههاي مسلح در سوريه، چهره واقعي آنها را نشان مي دهد. 
قاچاق خبرنگار اسرائيلي مسئله عجيبي نيست، زيرا سلاحهايي که مردم سوريه هر روز با آن کشته مي شوند ساخت اسرائيل است و پول هايي هم که به مزدوران پرداخت مي شود از طرف متحدان اسرائيل در منطقه است. در خاورميانه جديد اسرائيل در واقع اربابي است که بين قبايل عرب که با يکديگر درگير هستند، امر و نهي مي کند. ورود اين خبرنگار ثابت مي کند که اين قاتلان با دشمن اسرائيلي همدست هستند. 
حمله به آوارگان فلسطيني در اردوگاه يرموک که بزرگترين اردوگاه آوارگان فلسطيني است، نشانه آشکار آن است که اين گروههاي مسلح در واقع برنامه هاي اسرائيل را اجرا مي کنند. باندهاي تروريست وابسته به القاعده اکنون به مرکز اصلي شهداي مقاومت حمله کردند تا ساکنان آن را مجبور به ترک خانه هايشان کنند. مزدوران موساد بدون هيچ شرم و حيايي به طور علني عمل مي کنند و به دنبال راضي کردن اربابان خود هستند. ترکيه امروز ورود صهيونيستها به داخل سوريه را تسهيل مي کند و از سوي ديگر دستور حمله به آوارگان فلسطيني را صادر مي کند. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار