احتمال بروز سرطان دهان و حنجره در مصرف کنندگان ناس زیاد است.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، مهندس نعمت الله معروفی، مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: ناس یک ماده صناعی است که به اسامی مختلفی در کشور می باشند پان، ناس، ناس خارجی، پان پاکستانی و پان عربی مشهور است.

مهندس نعمت الله معروفی در ادامه افزود: این ماده به صورت صناعی و غیر بهداشتی تهیه می شود که یک نوع آن پان پراک است که ترکیبی از تنباکو، آهک، خاکستر، ادویه های معطر ساخارین و اسانس های افزودنی غیر مجاز است و البته گاهی از طعم هایی مثل نعناع و ترکیباتی همچون سرب، کربنات منیزیم و آرسنیک نیز در آن ها استفاده می شود.

وي در ادامه بیان داشت: احتمال بروز سرطان دهان و حنجره در مصرف كنندگان  اين ماده بیشتر است همچنين نیکوتین باعث زردی دندانها وپوسیدگی آنها می شود و احتمال بیماریهای لثه را زیاد می کند و عوارض قلبی عروقی و مشکلات تنفسی در بين مصرف كنندگان شايع مي باشد.

معروفی يادآور شد: ساخارین موجود در این مواد ممکن است باعث ایجاد مشکلات گوارشی شود./
برچسب ها: سرطان ، ناس ، حنجره
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.