به مناسبت هفته پژوهش به پژوهشگران سازمان ثبت احوال لوح تقدیر اهدا کردند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، دکتر سائلی رئیس مرکز آموزش ثبت احوال در جمع خبرنگاران گفت: مرکز ما به طور محض حیث پژوهشی ندارد اما ما در این سال جهش خوبی داشتیم امسال حدود 244 اثر به دست ما رسید که از این مقالات و گزارشات 16 اثر کپی رایت شده بود که حذف شد لذا 228 مقاله به مرحله ارزش گذاری و داوری رفت.
*تلاش خود را برای رسیدن به چشم انداز می کنیم
مهندس موهبتی معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی در ادامه بحث در جمع خبرنگاران گفت: مدتهاست ما در کار پژوهش و کارگروهی موفق نیستیم اما حمایت های دکتر ناظمی را همچنان در کنار خود داشتیم و سه سال است که هفته پژوهش را جشن می گیریم.
وی افزود: درافق 1404 هدف ما کسب رتبه اول است اما به همین گونه هم وضعیت مطلوبی داریم و با دانشگاه علمی کاربردی که بازگشایی کردیم به وضعیت خوبی رسیدیم اما کارشناسی این رشته جای تعمق دارد.
*ثبت وقایع حیاتی را از 60درصد به 97 درصد خواهیم رساند
محمد ناظمی اردکانی رئیس سازمان ثبت احوال کشور در ادامه همایش در جمع خبرنگاران گفت: سازمان ثبت احوال جایگاه حاکمیتی دارد و ماموریت های خروجی ثبت احوال اثرات زیرساختی دارد برای اعطا و جایگاه واقعی که پیش بینی شده سازمان ثبت احوال یک سازمان خلاق و اثربخش در زیرساخت های دولت الکترونیک است.
وی افزود: همچنین راهبردهایی که ما را به این اهداف نزدیک می کند به طور قطع و یقین آموزش و پژوهش را مانند دو بالی که به افق چشم انداز نزدیک و کمک می کند.
وی تصریح کرد: در خصوص ثبت وقایع حیاتی در دهه گذشته 60 درصد بوده زمانی که ما آن را بتوانیم به 97 درصد برسانیم موفق شده ایم .
ناظمی اردکانی در ادامه اظهار داشت:ماموریت دوم ما در خصوص صدور اسناد هویتی است که صنف هایی دارد در رابطه با شکل و ابزار آنها ما کارهای  زیادی انجام دادیم.
وی تاکید کرد: کارت ملی قبل از انقلاب مطرح شده بود الان 2 دهه طول کشیده و مستمرا طول می کشد تا بتوان این کار پژوهشی را ارتقا بخشید.
وی در ادامه بیان داشت: نگاه به کار پژوهشی باید از نگاه حقوقی باشد و نباید از منظر سنتی به این کار نگاه کرد.
*نرخ رشد علمی کشور 11 درصد است
دکتر زاهدی ریاست آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ادامه بحث گفت:هم اکنون نرخ رشد علمی کشورمان 11 درصد است و از رقیبان ما ترکیه است که 20 سال پیش همین کشور فاصله زیادی از نظر علمی با ما داشت.
وی افزود: در جهان و در هر قرنی یک دور عبارات و علم تغییر می کند و لازمه آن پژوهش و در کنار آن آموزش است.
زمانی در کشور ما اگر پولی بابت پژوهش خرج می شد آن را خسارت محسوب می کردند اما این نگاه تغییر کرده و خسارت معنوی بیشتر مبحث قابل بحث است که دیگر جایگزین ندارد./ف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار