شرکت ملی نفت عربستان (آرامکو) اعلام کرد؛ سرمایه گذاری خود را در شرکت پالایشگاهی مشترک با شرکت توتال فرانسه در شهر صنعتی جوبیل عربستان، تا دوبرابر افزايش مي دهد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری رویترز؛ بر اساس متنی که در پایگاه اینترنتی بورس عربستان انتشار یافته است؛ دو سهامدار قصد دارند بطور مستقیم در شرکت مشترک ساتورپ پول تزریق کنند و سرمایه آن را به 7 میلیارد و 120 میلیون ریال سعودی (معادل یک میلیارد و 900 میلیون دلار) برسانند، درحالی که بودجه این شرکت برای سه ماهه اول سال 2013، 3 میلیارد و 560 میلیون ریال پیش بینی شده بود.
اين شرکت که 62.5 درصد سهام شرکت ساتورپ را در اختیار دارد، تصریح کرد؛ تزریق این سرمایه به تناسب سهام هر سهامدار صورت خواهد گرفت.
گفتني است؛ ظرفیت پالایشگاه جوبیل، روزانه 400 هزار بشکه مي باشد و از سه ماهه سوم سال دوهزار 2013 به بهره‌ّبرداری کامل خواهد رسید.  
همچنين؛ این پالایشگاه امکان پالایش نفت خام استخراجی از حوزه نفتی عظیم منیفه را داده و روزانه در حدود 900 هزار بشکه نفت از این حوزه استخراج می‌کند.  
پیش بینی می‌شود، تاسیسات جوبیل روزانه 190هزار بشکه نفت و گاز، 90 هزار بشکه بنزین و 50 هزار بشکه کروزن و مقادیری فرآورده‌های شیمیایی تولید کند.
برچسب ها: نفت ، آرامکو ، توتال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار