عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر اینکه درمان باید به محیط زندگی برده شود، گفت: درمان دارویی، درمان شناختی- رفتاری- هیجانی، تدابیر آموزشی تربیتی و آموزش خانواده چهار ضلع درمان هستند که خانواده در راس آن می باشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومی مؤسسه خدمات مشاوره‌ای، جوانان و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رضوی دکتر محسن اصغری نکاح در
دومین جلسه کارگاه بازی درمانی که توسط مرکزآستان مهر در کلینیک کودک برگزار شد، افزود: باید خانواده در زمینه بازی درمانی کودکان مشارکت داده شوند.
وی با بیان اینکه خانواده، مدرسه، جامعه و رسانه 4 عنصر قوی در تربیت کودکان می باشند، تاکید کرد: در راس این موارد خانواده می باشد.
اصغری نکاح اظهارداشت: خانواده باید ظرفیتهای کودک را شناسایی کرده و در راستای درست آن سوق دهد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از تلویزیون باید در جهت توانمندسازی، حل مسئله، شناخت هیجانات، افزایش دقت و توجه کودکان استفاده نمود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: در بازی درمانی به دنبال مولفه های بنیادی بازی و فعالیتها ارتباط برقرار می شود و هر چه این مولفه ها مرتبط تر باشد اثر بخش تر هستند.
وی یادآوری کرد: کودک در بازی با خودش صحبت می کند و خودش را حس می کند، شاید کودک در گذشته همان بازی را انجام می داده است اما با جهت دهی و مناسب سازی و طراحی آن تاثیر بیشتری دارد.
شایان ذکر است کارگاه بازی درمانی مرکز آستان مهر با حضور دکتر اصغری نکاح و سی نفر از مشاوران و روان شناسان ارشد استان خراسان رضوی توسط مؤسسه خدمات مشاوره‌ای، جوانان و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رضوی برگزار گردید. /س
برچسب ها: درمان ، زندگی ، مشهد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.