پی ریزی اقتصاد دانش بنیان به ویژه در شرایط تحریم تنها با توسعه علم و فناوری و تجاری سازی یافته های تحقیقاتی امکان پذیر است.

دکتر ایران نژاد معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر با اشاره به شرایط تحریم به خبرنگار صنفی آموزشی باشگاه خبرنگاران گفت: در تحقق اهداف دانشگاه های صنعتی و مراکز تحقیقاتی کشور و در راس آنها دانشگاه امیر کبیر در حال ایفای نقش خود است.

وی تصریح کرد: دانشگاه امیر کبیر توانمندی خود را در مرحله تولید علمی به شایستگی به اثبات رسانده است و در مرحله توسعه فناوری و تجاری سازی نیز با اتکا به استعداد ها و تلاش های محققان و فناوران خود به ارتقاء توانمندی های داخلی و ملی در ابعاد مختلف اقدام  خواهد نمود.

ایران نژاد خاطر نشان کرد: سیاست های ملی حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه امیر کبیر بر این قرار گرفته که با وضع سیاست های تشویقی اساتید و دانشجویان را برای توسعه فعالیت های پژوهشی و فناوری حمایت کند./ع2
برچسب ها: علمی ، فناوری ، پژوهش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.