برگزاري جشنواره "عمار" دفاعي در مقابل سينماي سياسي و سفارش غرب زده است.

به گزارش خبرنگار حوزه سينما باشگاه خبرنگاران؛ دومين نشست خبري سومين دوره جشنواره فيلم هاي مردمي "عمار" با حضور وحيد جليلي، مسئول برگزاري جشنواره عمار و نادر طالب زاده دبير جشنواره و همچنين حامد بامروت نژاد دبير اجرايي جشنواره عمار در تالار عمار برگزار شد.
در ابتداي نشست وحيد جليلي، مسئول سياست گذاري شوراي جشنواره در خصوص جشنواره گفت: "عمار" جشنواره اي مردمي و خاستگاه آن مقابله با فتنه 88 است كه برگزاري آن دفاع از جمهوريت در برابر اشرافيت است.
وي ادامه داد: جشنواره "عمار" بهانه اي براي دفاع از جمهوري خواهي و جنبش عامه است تا حقوق مساوي براي تهراني و غير تهراني قائل شود.
جليلي ضمن بيان مصنوعي بودن سينماي ايران عنوان كرد: متأسفانه سينماي ايران شناسنامه اي براي ايران جعل كرده است به همين دليل جشنواره عمار مقابله و دفاعي در برابر سينماي سياسي و سفارشي غرب زده است.
وي تاكيد كرد: جشنواره دوره سوم در مقايسه با گذشته به لحاظ جريان فيلم سازي، ارتقاي كيفيت آثار و گسترش نقاط شهري متقاضي از سراسر كشور براي اكران فيلم هاي "عمار" از نكات قالب توجه است.
جليلي افزود: صدا وسيما و رسانه هاي مكتوب در خصوص پرداخت خبري به جشنواره با توجه به تنوع اكران و تكثر مخاطبان جشنواره آن طور كه بايد،جشنواره "عمار" را پوشش دهند.
وي به بخش هاي مختلف جشنواره اشاره كردو افزود: امسال در كنار نمايش فيلم و نقد و بررسي آن ها در بخش هاي ديگر نيز از چهره هاي فرهنگي كشور از جمله داوود ميرباقري، بهزاد بهزاد پور پيشكسوت سينما و رحيم مخدومي چهره بارز ادبيات تقدير خواهد شد.

** جشنواره عمار دفاعي از سينماي اصيل است

جليلي در خصوص ويژگي كارگرداني ميرباقري و بهزاد پور، اظهار داشت: داوود ميرباقري حق زيادي در فرهنگ ما دارند و يكي از دلايل علاقه‌مندي به جشنواره عمار تصوير سازي اين كارگردان با وجهه عمار در سريال حضرت علي (ع) است.
وي تأكيد كرد: "بهزاد بهزادپور" نيز فيلم نامه نويس و تدوين‌گر ماهري است و با آثار خاطره انگيز "خداحافظ رفيق"، "شب آفتابي" هنرمندي ماندگار شده است.
جليلي ضمن اشاره به فاجعه بازاريابي انقلاب فرهنگي، افزود: در ديدار با وزير فرهنگ و ارشاد فلسطين در خصوص فيلم "بازمانده" صحبت كرديم كه وي عنوان كرد كه اين فيلم را نديده است.
وي ادامه داد: چرا بايد فيلمي مثل "بازمانده" بازتاب جهاني نداشته باشد اما فيلمي ضد ايراني مثل "يك خانواده محترم" بايد به نام نماينده سينماي ايران در جهان نمايش داده شود.
جليلي ادامه داد؛ در مورد مضامين اسلامي هم نيرو و هم آثار خوب به صورت مستند و دراماتيك وجود دارد و همچنين دو فيلم نامه از دو سال قبل با اين مضمون ساخته شده است.
وي اظهار داشت: به طور قطع مديران فرهنگي ترجيح مي دهند نسبت به اين موضوعات چشم پوشي كنند.


** 900اثر در جشنواره عمار و 250اكران در كشور

در ادامه نادر طالب زاده، دبير جشنواره "عمار" ضمن اشاره به كيفيت بالاي آثار نسبت به سال گذشته، گفت: جشنواره "عمار" براي پيشرفت انقلاب قدم جديدي است و خلوص آن و كيفيت خوب فيلمها، تدوين و قصه مهم ترين ويژگي جشنواره امسال است.
وي در خصوص بين المللي شدن جشنوارهف عمار عنوان كرد: زماني كه جشنواره عمار بتواند به مرور زمان شناخته شود كه آن هم با گذراندن چند دوره و معرفي موضوعات اسلامي به جهان  صورت مي گيرد.
طالب زاده  در خصوص موضوع 9 دي؛ در ابراز داشت: در اين مقطع فعاليت چشم گيري درخصوص ساخت موضوع 9 دي نشده است و اين سوژه نقدهاي دشمن شد. خوشبختانه امسال مستندهاي جذابي با موضوع فتنه 88 ساخته شده است.
وي اظهار داشت: بعضي از آثار ارائه شده به لحاظ نقد اجتماعي غير قابل پخش هستند اما بايد گام به گام به سمتي برويم كه نقد دلسوزانه و تند در تلويزيون ايجاد شود.
طالب زاده در خصوص صدا و سيما خاطرنشان كرد؛ صدا وسيما در مقطع انتخاب علي رغم فرمايشات مقام معظم رهبري، آثار كمي در اين زمينه توليد و پخش كرد اما بايد بخشي از تقصيرات را گردن فيلم سازان انداخت كه در برخورد با اين موضوعات دچار خود سانسوري شده اند.
حامد بامروت نژاد دبير روابط عمومي جشنواره عمار در خصوص آمار آثار رسيده به جشنواره گفت: با توجه به تمديد مهلت ارسال آثار، تاكنون 900اثر شامل 187 اثر در بخش فيلم نامه، 93 اثر در بخش نقد و مقالات سينمايي و 620 اثر تصويري اعم از مستند، داستاني، انيميشن و نماهنگ است، همچنين آثار تصويري همچون 140 اثر با مضمون بيداري اسلامي، 207 اثر با مضمون تاريخ انقلاب، 120 اثر جنگ نرم، 140 اثر نقد درون گفتماني و 14 اثر با مضمون فتنه در جشنواره عمار حضور دارند.
وي ادامه داد: آثار تصويري به صورت بخش هاي مختلف در زمينه 65 اثر به صورت انيميشن، 165 اثر داستاني بلند و كوتاه، 315 اثر مستندي و 75 اثر به صورت نماهنگ ساخته شده و همچنين 250 مقطه شهري متقاضي اكران فيلم ها هستند.
 


برچسب ها: جشنواره ، عمار ، نشست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.