به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از نشريه
فارن پاليسي، امروز رهبران محور ارتجاع عرب (شيخ نشين هاي حوزه خليج فارس) بيش از هر زمان ديگري از حضور پررنگ اخوان المسلمين احساس خطر مي كنند. بطور خاص در امارات متحده عربي يكي از شاخه هاي جمعيت "اخوان المسلمين" رشد كرده است. اخيرا رهبر اخوان المسلمين اعلام کرده بود كه دولت امارات به اپوزيسيون مصر كمك مالي مي كند امري كه موجب تيرگي روابط امارات و اخواني ها شد.
امارات در دهه 50 و 60 ميلادي پذيراي رهبران اخوان المسلمين بود. آنان از سوي رژيم عبدالناصر مورد شكنجه و آزار و اذيت قرار گرفته بودند و مجبور به فرار از مصر شده بودند. حضور آنان در امارات باعث رشد جمعيت "اخوان المسلمين" در آن كشور شد. رشد آنان به حدي بود كه توانستند مناصب مهم آموزشي و قضائي در امارات را از آن خود سازند. امارات در سال 1971 اعلام استقلال نمود و جمعيت اخوان المسلمين نيز در آن كشور با نام "الاصلاح" شناخته شد.
در دهه 90 ميلادي رشد اخواني ها در نظام آموزشي و قضائي امارات به حدي افزايش يافت كه در حقيقت دولتي در دولت بوجود آمد.
دولت امارات پس از كنار گذاشتن اعضاي اخوان المسلمين بار ديگر در سال 2006 تصميم گرفت تا با اعضاي جمعيت اخوان المسلمين در حوزه هاي آموزشي همكاري كند. با اين حال با حمايت غرب از دولت امارات، آن دولت بار ديگر به سركوب جمعيت اخوان المسلمين دست زد و شماري از سازمان هاي غير دولتي و انديشكده ها را تعطيل كرد.
از سال گذشته رابطه اخوان المسلمين با دولت امارات كدورت شديدي پيدا كرده است. دولت عوامل اصلي جمعيت "الاصلاح" را بازداشت كرده است و آنان را متهم به عمليات "مسلحانه" در امارات كرده اند. رشد اخوان المسلمين در مصر و در دست گيري قدرت آن كشور توسط "محمد مرسي" بر هراس دولت امارات افزوده است. هم اكنون مانع اصلي بر سر راه بهبود رابطه ميان مصر و امارات ارتباط ميان اخوان مصر و اخوان امارات است.
موج بازداشت هاي اعضاي اخوان المسلمين در امارات به حدي شدت يافته است كه "عبدالغفار حسين" رئيس شكايات عمومي فدرال در انتقاد از دولت امارات گفته است كه "دولت بايستي به بازجويي ها و بازداشت ها پايان دهد."