به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، لاله افتخاري در آستانه برگزاري سومين كنفرانس بين المللي گردشگري سلامت كشورهاي اسلامي اظهار كرد: با توجه به اين که يک گردشگر درماني حداقل سه تا چهار برابر گردشگر عادي هزينه ميکند و همچنين با توجه به تعرفههاي درماني کشور و خدماتي که ارائه ميشود، پيشبيني اين است که بهطور ميانگين به ازاي هر بيماري که وارد کشور شود، حداقل سه هزار دلار ايجاد ارزآوري ميكند.
وي ادامه داد: رونق گردشگري سلامت در خراسانرضوي سبب توسعه گردشگري و همچنين رونق اقتصادي در استان ميشود و ميتوان با استفاده از منابع طبيعي درماني كه خراسانرضوي دارد در جذب گردشگر سلامت تاثيرگذار باشد.
افتخاري خاطرنشان كرد: هدف اصلي برپايي اين کنفرانسها، شناسايي ظرفيتهاي ملي با توجه به وجود پتانسيلهاي بسيار در کشور است.
دبير اول كميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان كرد: قطعاً خراسانرضوي با توجه به همجواري به کشورهاي شمال شرق كشور ميتوان سبب افزايش سطح دانش پزشکي شود و همچنين با توجه به وجود جاذبههاي طبيعي محل مناسبي براي عمده بيماراني كه از کشورهاي مسلمان و حاشيه خليج فارس ميآيند باشد.
وي عنوان كرد: توانمنديهاي بالقوه وسيع کشورمان در انواع مختلف گردشگري سلامت موجب شده تا سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به بهرهبرداري از اين بازار رو به رشد و رقابتي روي آورد و سبب توسعه و ارز آوري اين صنعت در كشور شود.
افتخاري با تاكيد بر جذب گردشگران سلامت از كشورهاي اروپايي و خاورميانه دور، اظهار كرد: رعايت مسائل ديني و اسلامي و اعتقادات پزشكان در ايران سبب جذب گردشگران مسلمان از كشورهاي ديگر ميشود و با اطلاعرساني مناسب ميتوان در گسترش اين امر نقش مهمي را ايفا كرد.
دبير اول كميسيون فرهنگي مجلس بيان كرد: توسعه گردشگري سلامت در گسترش بودجه كشوري و تعاملات ارزي با كشورهاي ديگر تاثيرگذار است.
وي تاكيد كرد: گردشگري سلامت نياز بسياري به سرمايهگذاري بخش خصوصي دارد و دولت تنها به شكل حمايتي بايد در كنار اين صنعت ورود پيدا كنند و با اعتماد بخشي به مردم و ساير دستگاههاي بخش خصوصي ميتوان خدمات بهتري براي گردشگران سلامت مهيا كرد و در نتيجه ميزان جذب آنها را نيز افزايش داد.
گفتني است سومين كنفرانس گردشگري سلامت كشور هاي اسلامي 28 و 29 آذرماه سال جاري در بيمارستان فوق تخصصي رضوي مشهد مقدس برگزار مي شود. /س