سرمربي تيم فوتبال آرمان رضا(ع) مشهد اظهار داشت: براي ادامه كار در ليگ چند بازيكن جديد نياز داريم.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، علي سيف پس از تساوي 2 بر 2 تيمش مقابل تيم فوتبال شهرداري اسلامشهر در ديدار هفته دوم دور برگشت رقابت هاي ليگ دسته 3 فوتبال كشور كه ديروز 25 آذرماه در تهران برگزار شد، گفت: عليرغم نياز به چند بازيكن جديد اگر شرايط مالي اجازه ندهد مجبوريم با همين بازيكنان موجود ليگ را ادامه دهيم

وي در خصوص بازي روز گذشته تيمش گفت: در نيمه اول بازي كاملا در اختيار ما بود و توانستيم با گلهاي دقايق 20 و 45 آرش همايوني نيمه اول را با پيروزي به پايان برسانيم.

وي ضمن اشاره به زمين كوچك و نامناسب محل برگزاري مسابقه بر عدم نظارت دقيق فدراسيون به بازيهاي ليگ دسته 3 اشاره كرد و افزود: در نيمه دوم تيم شهرداري اسلامشهر براي فرار از شكست رو به بازي مستقيم و شوتهاي بلند آورد كه در اين شرايط روي ضد حملات چندين موقعيت تك به تك را از دست داديم تا در دقيقه 85 روي يك ضربه كرنر اولين گل را از حريف دريافت كرديم.

سيف ضمن اشاره به گرفتن يك پنالتي مشكوك دقيقه 90 توسط داور عنوان كرد: با به ثمر رسيدن گل دوم حريف از روي نقطه پنالتي دقايق پاياني در روزي كه شرايط براي رسيدن به رده هاي بالاي جدول مهيا بود با كسب يك امتياز 13 امتيازي شديم و در رده سوم جدول قرار گرفتيم.

سرمربي تيم فوتبال آرمان رضا(ع) مشهد در خصوص جذب بازيكنان جديد در فصل نقل و انتقالات گفت: براي ادامه كار در ليگ چندين بازيكن را مدنظر قرار داده ايم كه درصورت موافقت هيات مديره باشگاه اين بازيكنان به خدمت گرفته خواهند شد و در غير اينصورت با بازيكنان موجود فصل را به پايان خواهيم رساند.

وي در خصوص ديدار بعدي تيمش گفت: با توجه به فرصت 20 روزه تا اولين ديدار پس از نقل و انتقالات كه 16 دي ماه در مشهد مقابل عقاب تهران خواهد بود از روز چهارشنبه 29 آذرماه تمرينات بدنسازي تيم را براي آماده سازي بازيكنان در نيم فصل دوم آغاز خواهيم كرد.

گفتني است تيم فوتبال آرمان رضا(ع) مشهد با 13 امتياز پس از تيم هاي شهرداري قوچان 18 امتيازي و پيروزي شيروان 15 امتيازي در رده سوم گروه يك رقابت هاي ليگ دسته 3 فوتبال كشور قرار دارد./س

برچسب ها: فوتبال ، بازیکن ، جدید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.