به گزارش
سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران، هاشم پور به افزايش 101 درصدي وزن صادرات ميوه امسال در مقايسه با مدت مشابه پارسال اشاره کرد و گفت اين رقم امسال از 975 تن به هزار و 959 تن رسيد.
او انواع ميوه هاي صادراتي مازندران را مرکبات شامل پرتقال، نارنگي، کيوي، سيب، گريپ فروت اعلام کرد و گفت ميوه هاي صادراتي به ارمنستان، قزاقستان، ترکمنستان، ازبکستان و کشورهاي حوزه خليج فارس صادر مي شود.
مازندران قطب نخست توليد انواع مرکبات از جمله پرتقال و کيوي در کشور است که بخش قابل توجهي از توليدات قابليت صادرات به کشورهاي هدف را دارد./س