مدیر جهاد كشاورزی ساوه گفت: سالانه به طور میانگین 500 تن قارچ دكمه ای در این شهرستان تولید می شود

 

توحیدلو در گفتگو با خبرنگار باتشگاه خبرنگاران اراک، افزود: این میزان در دو واحد تولید گلخانه ای در دشت لویین و یل آباد از توابع این شهرستان تولید می شود.

وی با اشاره به اینكه هر یك از این واحد 28 سالن 72 متری دارند، اظهار كرد: 15 نفر در این گلخانه ها به صورت مستقیم به پرورش قارچ مشغول هستند.

وی با بیان اینكه این محصول در سال شش دوره برداشت می شود، ادامه داد: قارچ تولیدی علاوه بر بازار مصرف ساوه به سایر شهرستان های همجوار نیز صادر می شود.

شهرستان ساوه با در اختیار داشتن زمین و مكان های مناسب از ظرفیت بالایی برای پرورش و توسعه كشت قارچ خوراكی برخوردار است./س

برچسب ها: تولید ، قارچ ، ساوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.