برخوردهای اجتماعی نامناسب و تنش زا، کاهش امکانات تفریحی، رفاهی در تخلیه انرژی جوانان عامل تشدید گرایش آنها به سمت آسیب های فردی و اجتماعی است.


مجید ابهری آسیب شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: نحوه برخورد با جوانان در قالب برخوردهای اجتماعی و فرهنگی از سوی خانواده، اقوام، آشنایان، همسایگان، دوستان، همسالان، آموزش و پرورش، قانون، جامعه در میزان گرایش آنها به سمت اسیب های فردی و اجتماعی موثر است.

وی با اشاره به نحوه صحیح برخوردهای خانواده با جوانان برای پیشگیری از آسیب های جدی آنها افزود: خانواده با نگاه و رفتار تعادلی، تأمین امکانات سرگرمی و تفریحی در محیط خانه، تقویت و آموزش مهارت های زندگی، تقویت ارزشها، باورهای مذهبی و فرهنگی، با تربیت صحیح، با اهمیت ترین و بزرگ ترین عامل بر پیشگیری گرایش جوانان به سمت انحرافها و آسیب های اجتماعی است.

ابهری در ارتباط با نقش آموزش و پرورش بر راههای پیشگیری از آسیب های جدی جوانان گفت: آموزش و پرورش با ایجاد تمام امکانات رفاهی و نیازهای آموزشی دانش آموزان، با القا و آموزش مهارت های زندگی در مبحث های گوناگون، اهمیت به باورهای مذهبی و فرهنگی با تقویت روابط اجتماعی، خانوادگی و فرهنگی جایگاه مهمی بر پیشگیری آسیب های فردی و اجتماعی دارد.

وی گفت: برخورد مناسب آموزگاران، معاونان، مدیران، مشاوران مدارس وجود هسته های مشاوره، لزوم ساعات مشاوره با توجه به نیاز دانش آموزان با ایفای نقش مهم خود، زمینه کاهش آسیب های جدی جوانان است.

ابهری در پایان با اشاره به لزوم پیشگیری اجتماعی و فرهنگی در کاهش آسیب های جدی بر جوانان افزود: با توجه به لزوم پیشگیری اجتماعی و فرهنگی، ایجاد امکانات، نشاط اجتماعی، امکانات تخلیه انرژی جوانان، ارائه وسایل ورزشی و رفاهی رایگان یا ارزان قیمت به ویژه در مناطق محروم خودداری از برخوردهای نامناسب و تنش زا باید برای کاهش آسیب های فردی و اجتماعی تلاش کنیم./ز

برچسب ها: تشدید ، آسیب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار