از درگيري‌ها در سوريه زمان زيادي گذشته است و دولت قانونی اسد همچنان در مقابل تروريست‌هاي وابسته به غرب ايستادگي كرده ولي در طول اين مدت کشورهای مرتجع عربی 36 ميليارد دلار كمك مالي و اسلحه‌هاي پيشرفته براي گروه‌هاي تروريستي در سوريه با حمايت غرب ارسال كردند؛ نااميدي غرب از پروژه براندازي دولت سوريه از طريق حمايت از تروريست ها و شوراي‌امنيت باعث شده است كه با استفاده از سناريوي سلاح‌هاي شيميايي، بهانه و شرايط لازم را براي دخالت نظامي دركشور سوريه فراهم كند.

به گزارش خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران؛ کشورهای مرتجع عربی و غربی در ادامه جنگ رواني در خصوص احتمال استفاده از سلاح‌های شیمیایی از سوی دولت سوریه، ادعا کرده‌اند که نباید به قول مقامات سوری اعتماد کرد زیرا تسلیحات شیمیای خود را در شرایطی قرار داده‌اند که صورت لزوم از آن استفاده کنند.

حوادث سوریه از ۱۱ مارس 2011  از شهر درعا آغاز شد و به سرعت با دخالت خارجی به سایر شهرهای سوریه از جمله حمص، حلب، ادلب، حماه و دیر الزور گسترش یافت.

در ابتدا مطالبات مردم در چارچوب اصلاحات بوده که نظام سوریه هم  بر به حق بودن این خواسته‌ها و انجام اصلاحات تاکید کرد، اما گروه‌های سلفی و تکفیری و تروريست‌ها به حمايت غربي‌ها وارد گستره تظاهرات مردمی شدند و این تظاهرات را به سمت خشونت‌های غیر قابل توجیه هدایت کردند.

تشکیل یک جبهه جهانی علیه سوریه که در آن آمریکا، اتحادیه اروپا، اتحادیه عرب، عربستان، قطر، ترکیه قرار دارد ،شرایط دشواری برای دولت سوریه به وجود آورده و این جبهه تروريستي به شدت در پی سرنگونی نظام سوریه است.

به اعتقاد مقامات سوریه آنچه که در این کشور می گذرد یک جنگ تمام عیار جهانی در حوزه های سیاسی، نظامی، امنیتی، اقتصادی و رسانه‌ای علیه این کشور است .

سوريه مانع منافع غرب در منطقه است

حمايت همه جانبه سوريه از جبهه  مقاومت و مقابله اين کشور با تهديدات رژيم صهيونيستي، آمريکا را بر آن داشت که براي دفاع از امنيت متحدش در خاورميانه با برنامه‌ريزي و استفاده از مهره‌هاي دست‌نشانده تروريست يک درگيري تمام عيار در سوريه راه بياندازد.

جرج گالووي نماينده سابق پارلمان انگليس در گفتگو با شبكه المنار اظهار داشت: حمايت سوريه از مقاومت را علت اصلي فشار غرب بر اين كشور دانست. غرب و در راس آن آمريكا به دنبال اعمال فشار بر سوريه و رئيس‌جمهور مردمی آن بشار اسد است چرا كه اين كشور همواره حامي مقاومت فلسطين و لبنان بوده است و در برابر رژيم صهيونيستي سر تسليم فرود نياورده است.

مايكل اورين سفير رژيم صهيونيستي در واشنگتن گفته است كه بحران سوريه تا حد زيادي به نفع اين رژيم است و تل‌آويو عناصر القاعده را به بشار اسد رئيس جمهوري سوريه ترجيح مي‌دهد.


شروع درگیری‌ها با کارشکنی‌های کشورهای مرتجع عربی و غرب

ترکیه ، قطر و عربستان از تروریست‌های سوریه حمایت کرده و به شکل علنی این گروهک ها از حمایت مالی و تسلیحاتی کشورهای مرتجع عربی و غرب برخورداند و دست به اقدامات جنایتکارانه علیه مردم بی دفاع و عادی زده اند.

کشورهای غرب و مرتجع عربی گروه‌های تروریستی وابسته به خود را از حمایت مادی و معنوی برخوردار کرده و با سرپوش گذاشتن بر جنایات آنان دولت سوریه را متهم می کنند.

ترکیه نیز با استقرار موشک‌های پاتریوت ناتو در خاک ترکیه و مرز با  سوریه درصدد حمایت از گروه های مسلح  و تروریستی برآمده است.

اقدامات ضد حقوق‌بشري ‌آمريكا، اروپا، تركيه، صهيونيست‌ها و برخي كشورهاي مرتجع عربي به ويژه عربستان و قطر به جايي رسيده است که  اخیرا ائتلاف مخالفان سوريه را به رسميت شناختند.

دولتمردان آمریکایی عزم خود را جزم کرده تا با ترفندهای مختلف زمينه حمایت  علنی از معارضان سوری و سرنگوني نظام سوريه که از اركان اصلي مقاومت است را اجرايي سازند.

در جریان کنفرانس در مراکش اعضای گروه "دوستان سوریه" به اتفاق، ائتلاف ملی سوریه را به عنوان "نماینده قانونی ملت سوریه" به رسمیت شناختند.
 
در پی درگیری‌های  شدید و جنایات تروریست‌های در این روزها کشورهای غربی و مرتجع عرب به حمایت های خود ادامه داده و درصدد اجرایی کردن طرح‌های خود درحمایت هوایی و دریایی به گروه های تروریستی هستند.


سناريوي سلاح شيميايي از ادعاهاي دورغين شروع شد

ارتش موسوم به ارتش آزاد سوريه چندي قبل طي يك سناریوی دروغین برنامه‌ريزي شده از سوي غرب مدعي شد در سوريه سلاح‌هاي شيميايي وجود دارد و ممکن است نظام سوريه در آينده از سلاح هاي شيمياي عليه مردمش استفاده کند. اين ادعاي واهي تيتر اول رسانه‌هاي غربي شد و غرب  به تهديد دولت سوريه برعدم استفاده از سلاح‌هاي شيميايي پرداختند.

در پي جنايت‌هاي تروريستي در سوريه از سوي غرب نبرد در دمشق آغاز شد و در اين نبرد نيروهاي مسلح سوريه توانستند بيش از 12 هزار تروریست را به عقب رانده و مناطقي از پايتخت را پاکسازي کنند؛ عقب‌نشيني از سمت نيروهاي مخالف سوري شکستي براي غرب محسوب شد تا دوباره پرونده سلاح‌هاي شيميايي عليه سوريه را مطرح کند.

کشورهای مخالف دولت و ملت سوریه ادعای استفاده سلاح‌هاي  شیمیایی از سوی نیروهای دولتی علیه شورشیان را مطرح کرده‌اند و رسانه ها کانالي  براي دامن زدن به اين ادعا هستند.

وزیر امور خارجه روسیه در گفتگو با خبرنگاران در بروکسل، در واکنش به اتهام مطرح شده از سوی آمریکا به دولت سوریه در خصوص امکان استفاده از سلاح‌های شیمیایی، این قبیل اخبار را تنها «شایعه پراکنی» ارزیابی کرد.

غرب وکشورهای مرتجع عربی در صدد آماده سازي افکار عمومي جهت ورود به فاز نظامي عليه سوريه هستند. بهانه‌اي که در اين ميان مي تواند به خوبي مورد دستاويز قرار گيرد، «سلاح هاي شيميايي» است.شبکه خبري سي ان ان درگزارشی گفته که وزارت دفاع آمريکا(پنتاگون) در حال آماده سازي طرحي براي حمله به اهدافي در سوريه است که گفته مي‌شود محل استقرار تجهيزات شيميايي دولت سوريه است.

مایک راجرز رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا درگفتگو با خبرگزاری رویترز مدعی شده که تسلیحات شیمیایی سوریه می‌تواند در هنگام لزوم مورد استفاده قرار گیرد و جامعه بین‌المللی نباید هیچ تضمینی را از سوی مقامات سوری درباره عدم استفاده از این تسلیحات بپذیرد.

دولت سوريه بارها ادعاي غرب را فريب دانسته ومدعي تسلط سوريه بر اوضاع کشور است و تاكيد كرده كه  نیازی به استفاده از سلاح‌های شیمیایی نداردو هرگز از اين سلاح ها عليه مردم خود استفاده نخواهدكرد؛ روسيه نيز به کشورهاي ديگراين اطمينان را داده است که بشار اسد که یک رئیس جمهوری مردمی است هرگزتحت هيچ شرايطي  از سلاح هاي شيميايي استفاده نخواهد کرد اما هجوم تبليغات وجنگ رواني عليه سوريه ادامه دارد و اوباما، کلينتون و سران کشورهاي غربي با بيانيه‌هاي خودبه اين جنگ رواني دامن مي زنند.

در همین حال مقامات سوری معتقدند مسئله سلاح شیمیایی سوریه، برای سرپوش گذاشتن بر دستاوردهای ارتش این کشور و توجیه نصب موشک‌های پاتریوت در خاک ترکیه است؛ وزارت امور خارجه سوریه در واکنش به جنگ رسانه‌ای گسترده علیه این کشور تاکید کرد آنهایی که شعار دروغ سلاح‌های شیمیایی سوریه را ترویج می کنند، همان‌هایی هستند که دروغ سلاح‌های شیمیایی عراق را ساختند که بعدا بی‌اساس و ساختگی بودن آن مشخص شد.

سلاح کشتار جمعي بهانه‌اي حمله نظامي به عراق بود

غرب به ویژه آمریکا سلاح های شیمیایی دراختیار رژیم سابق عراق قرارداد که علیه مردم ایران از آن استفاده کند؛ زمانی که منافع آمریکا در عراق تامین نشد برای سرنگونی دیکتاتور سابق عراق به بهانه وجود سلاح‌های کشتارجمعی و سلاح‌های هسته‌ای حمله نظامی به این کشور را آغاز کرد گرچه تسلیحات مذکور یافت نشد.

این بار نیز آمریکا از ترفندی تکراری در مورد کشور سوریه استفاده کرده و با بهانه‌ای احتمال استفاده سلاح‌های شیمیای از سوی دولت سوریه زمینه را برای حمله نظامی به این کشور فراهم می کند.

تروريست‌ها به استفاده از سلاح شيميايي تهديد کردند

در ادامه تبليغات رسانه‌اي در خصوص احتمال استفاده دولت سوريه از سلاح‌هاي شيمياي يك ويدئو از سوي مخالفان سوريه که آزمايش گاز شيميايي بر روي دو خرگوش بود، پخش شد؛ اين ويدئو نشانگر دسترسي گروه‌هاي تروريستي در سوريه به تجهيزات براي تهيه سلاح‌هاي شيميايي است،بنابراين درصورت استفاده از اين سلاح‌هاي شيميايي از طرف مخالفين  مسئوليت را از خودسلب كرده و به گردن دولت سوريه بياندازند.

اهداف غرب در راه‌اندازي سناريو سلا ح‌هاي شيميايي

غرب با هدف تحريك گروه هاي تروريستي، مجهز كردن آنان به سلاح هاي شيميايي و استفاده آن در سوريه است تا بتواند قطعنامه عليه سوريه از شوراي امنيت دريافت کند؛ غرب با محقق كردن اين هدف در صدد است که فضاي جهاني را براي حمله نظامي رژيم صهيونيستي و يا ساير كشورهاي منطقه آماده كند.

 با اين عمل به دنبال يك توجيه منطقي براي اين حمله نظامي خود، مبني بر مصون نگاه داشتن منطقه از اين سلاح مرگبار و دفاع از منطقه است. در نهايت آمريکا بتواند با فشار به مجامع بين‌المللي دولت سوريه را يک جنايتكار جنگي معرفي كند.

كشورهاي غرب و آمريكا سلاح‌هاي پيشرفته و شيميايي  را در اختيار تروريست‌هاي قرارداده تا در نقاط  مختلف سوريه و نقاط پرجمعيت استفاده كنند و در اين جريان سازي دولت سوريه متهم به استفاده از سلاح هاي مرگبارباشد.

استقرار پايگاه‌هاي ضدموشكي پاتريويت از سوي ناتو در مناطق مرزي تركيه و ايجاد جريان هاي منفي عليه دولت سوريه با تبليغات در خصوص استفاده از سلاح هاي شيميايي گواه اين امر است كه غرب در حال مجهز شدن براي حمله نظامي به سوريه است.

بازي غرب به وقت اضافه كشيد

از درگيري‌ها در سوريه زمان زيادي گذشته است و دولت قانونی اسد همچنان در مقابل تروريست‌هاي وابسته به غرب ايستادگي كرده ولي در طول اين مدت کشورهای مرتجع عربی 36 ميليارد دلار كمك مالي و اسلحه‌هاي پيشرفته براي گروه‌هاي تروريستي در سوريه با حمايت غرب ارسال كردند. ادامه پرداخت اين هزينه ها در مقابل شكست هاي پي‌در‌پي مخالفان سوري امكان‌پذير نيست.

نااميدي غرب از پروژه براندازي دولت سوريه از طريق حمايت از تروريست ها و شوراي‌امنيت باعث شده است كه با استفاده از سناريوي سلاح‌هاي شيميايي، بهانه و شرايط لازم را براي دخالت نظامي دركشور سوريه فراهم كند.

اين دسيسه از سوي آمريكا، كشورهاي غربي و كشورهاي عرب مرتجع  است تا از اين طريق بتوانند با مجهز كردن تروريست‌ها در داخل سوريه به سلاح‌هاي شيميايي و به كار گرفتن آن در بعضي از مناطق و متهم كردن دولت سوريه راه را براي دخالت نظامي هموار كنند؛ حال بايد ديد آيا كشور‌هاي غربي به ويژه آمريكا با در دستور كار قرار دادن اين سناريو، فاجعه حمله شيمايي به حلبچه عراق را در مورد مردم مظلوم سوريه تكرار خواهند كرد؟
انتهاي پيام/
برچسب ها: سوریه ، غرب ، مداخله
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار