ميزان طرح هاي پژوهشي نتيجه بخش در شرکت تهيه و توليد مواد معدني ايران بيش از 2.5برابر نرخ جهاني است.

به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران و به نقل از روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران ،‌ مدير پژوهش و فن آوري هاي نوين اين شرکت با گفت: بر اساس استانداردهاي جهاني بايد از بين هر 100طرح پژوهشي 3طرح نتيجه بخش باشد و صرفه اقتصادي ايجاد کند اين درحاليست که اين شاخص در بخش «فرآوري» شرکت تهيه و توليد مواد معدني ايران معادل 8درصد است.

محمد رضا سلطاني در عين حال يادآور شد:‌ رقم 3درصد متوسط نرخ جهاني است که در برگيرنده نتايج فعاليت هاي پژوهشي در بخش فرآوري معادن کليه کشورهاي معدن خيز است درحاليکه کشورهاي توسعه يافته نرخ هاي بالاتري را در اختيار دارند.

وي همچنين بر اين نکته تاکيد کرد که هدف تحقيق و توسعه افزايش اثربخشي در توليد است.

وي افزود: در ميان طرح هاي اجرا شده پژوهشي زغالسنگ بيشترين سهم را در اختيار دارد و پس از آن طلا ،‌ ،‌فسفات ،‌سنگ آهن و ... قرار دارند.

سلطاني با بيان اينکه درحوزه پژوهش «رويکرد اجرايي» داريم گفت: در بخش فرآوري، ميزان بازدهي اقتصادي پروژه هاي پژوهشي تا سه برابر سرمايه صرف شده بوده است.

مدير پژوهش و فن آوري هاي نوين شرکت تهيه و توليد مواد معدني ايران گفت:‌ در 10 سال اخير طرح هاي پژوهشي خاتمه يافته 75 عدد بوده است و درحال حاضر نيز 13پروژه در دست اجرا قرار دارد./عب
برچسب ها: توسعه ، معادن ، نوسازی ، تهیه ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار