اختتامیه نخستین کنگره شعر آئینی شفق با حضور مسئولین سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی و هنری استان قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران قم، مجاهدی دبیر علمی این همایش گفت: علی‌رغم اینكه در زمان معاصر و بعد از پیروزی انقلاب آثار فاخری در قلمرو شعر آیینی آفریده شده، اما گه‌گاه می‌بینیم در مجالس منصوب به اهل بیت اشعاری خوانده می‌شود كه نه در شان این بزرگان و نه در شان شاعر آیینی است، به گونه‌ای كه انگار هیچ خط قرمزی در این شعر وجود ندارد.
دبیر علمی كنگره شفق به نمونه ابیاتی كه به نام شعر آیینی سروده شده اما در آنها به جایگاه و مقام اهل بیت دقت نشده است اشاره کرد و گفت: آیا این ادب شعر آیینی است و آیا بعد از 33 سال از پیروزی انقلاب باید به این نقطه برسیم كه انسان از خواندن این نوع شعرها متاثر شود؟
وی ادامه داد: هزاران نسخه از این نوع مجموعه شعرها در اندك زمانی به چاپ دوم می رسندكه من نمی دانم با كدام مجوز اجازه نشر پیدا می كنند. در یك كشور شیعی به حضرت زهرا(س) اهانت می شود و آب از آب هم تكان نمی خورد./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.