بالاخره بلندترین شب سال نیز از راه میرسد؛ شبی که خانواده های ایرانی دور هم جمع می شوند و ساعت هایی را در کنار هم می گذرانند...

به گزارش خبر نگار باشکاه خبر نگاران  سنندج  ،در این شب، خوراکی های خاصی نیز خورده می شود؛ از انار و هندوانه گرفته تا آجیل شیرین و خام. ویژگی بارز این آجیل، مخلوط بودن انواع مغزهای خام و خشکباری مانند کشمش و انجیر است و همین موضوع بر ارزش تغذیه ای آن می افزاید.
توت خشک، این ماده غذایی ویتامینی ندارد ولی منبع ارزشمند قند است. به طوری که سهم بیشتر قند موجود در آن فروکتوز است که برای جذب به انسولین نیاز ندارد بنابراین توت خشک برای دیابتی ها که همیشه با کمبود انسولین روبرو هستند، مناسب است.
برگه زردآلو از منابع بتاکاروتن محسوب می شود، ترکیبی که خاصیت آنتی اکسیدانی قوی دارد و به غیرفعال شدن رادیکال های آزاد کمک می کند.پسته سرشار از آهن است و با مصرف ۱۰۰ گرم از آن، ۳ میلی گرم آهن به بدن می رسد و می تواند تاحدودی کمبودهای احتمالی گیاهخواران و کسانی که به هر دلیلی منابع حیوانی آهن را مصرف نمی کنند، تامین کند.کشمش همان انگور خشک شده است که می توان آن را منبع پتاسیم دانست و با خوردن ۱۰۰ گرم از آن ۱۰۰۰ میلی گرم پتاسیم به بدن می رسد، بنابراین بهتر است فشارخونی ها آن را در رژیم غذایی شان بگنجانند تا به تنظیم فشارخون خود کمک کنند.گردو مس زیادی دارد و مطالعه ها نشان داده اند با خوردن ۱۰۰ گرم از این مغز، بدن ۱ میلی گرم از این ماده معدنی (بیش از نیاز روزانه خانم ها) دریافت می کند. گردو سرشار از اسید فولیک است بنابراین خانم های باردار که بیش از هر گروه دیگری به این ویتامین نیاز دارند، بهتر است که آن را در برنامه غذایی خود بگنجانند./س
برچسب ها: یلدا ، آجیل ، خواص
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.