به گزارش
باشگاه خبرنگاران به نقل از با ستاد خبری اولین جشنواره فیلم و عکس همراه تهران؛ عليكرمي گفت: از آن جا که دبیرخانه جشنواره تمایل داشت که با مخاطبین دانشگاهی ارتباط برقرارکند، در ابتدا برگزاری 8 کارگاه آموزشی را که در راستای برنامه های خانه سینمای دانشگاهی باشد ، پیش بینی کردیم؛ اما در زمان کوتاهی پس از اطلاع رسانی از طریق رسانه ها با درخواست های گسترده ای مواجه شدیم که می خواستند این کارگاه در دانشگاه های دیگری نیز برگزار شود.
وی تاکید کرد: از آنجا که مدت زمان محدودی تا پایان مهلت ارسال آثار وجود دارد طی مذاکره با دبیرخانه تصمیم گرفته شد دانشگاه های فعال تر در زمینه سینما، فیلم و عکاسی به این فهرست افزوده شوند. به این ترتیب تا کنون 18 دانشگاه در فهرست برپایی کارگاه های آموزشی قرار گرفته اند.
دبیر خانه سینمای دانشگاهی ایران یادآور شد که امکان پوشش دادن تمامی دانشگاه ها وجود ندارد و افزود: با توجه به تقویم آموزشی دانشگاه ها، محدودیت زمانی خاصی داریم که البته آن را ضعف نمی دانم و باعث می شود دربین درخواست ها دست به انتخاب بزنیم.
وی اولویت خانه سینمای دانشگاهی برای هماهنگی کارگاه آموزشی جشنواره فیلم و عکس همراه تهران را فعالیت خوب دانشگاه در زمینه فیلم و عکس عنوان کرده و گفت: ما برای ارزیابی عملکرد هر دانشگاه ملاک های مشخصی داریم که شامل دو بخش نیروهای فرهنگی دانشگاه و کانون های فیلم و عکس می شوند .
به گفته وی برخی از دانشگاه های تایید شده برای برگزاری کارگاه آموزشی عبارتند از: دانشگاه الزهرا، تربیت مدرس، امیرکبیر، امام خمینی قزوین، صنعتی شریف، نوشیروانی بابل، خوارزمی، خواجه نصیرالدین طوسی، علم و صنعت، صدا و سیما و دانشگاه شیراز.
گفتني است؛ ثبت نام در این کارگاه ها علاوه بر دفاتر کانون های سینمای دانشگاهی مستقر در هر دانشگاه، از طریق دبیرخانه جشنواره به شماره تلفن 88894255 نیز انجام می پذیرد. /ص