به گزارش
خبرنگار گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، دکتر قاسم انصاری به نقش دندان های شیری اشاره کرد و اظهار داشت: دندانهای شیری حدود دوازده سال در طول دوره زندگی کودک، با وی همراه است و نقش جویدن و حفظ سلامت کل بدن را بر عهده دارد.
وی با بیان این که اگر این دندان دچار مشکل شود تغذیه بیمار دچار مشکل خواهد شد، افزود: یک دندان شیری مانند یک دندان دائم در سلامت کودک نقش دارد و لازم است قبل از خراب شدن، امور پیشگیری از پوسیدگی دندان را به همان شکلی که برای یک دندان دائمی درنظر می گیریم انجام دهیم.
دکتر انصاری تصریح کرد: اگر پوسیدگی دندان شیری در زمان خودش درمان نشود خرابی آن پیشرفت می کند و علاوه بر این که بحث تغذیه کودک را دچار مشکل می کند می تواند ارامش کودک را نیز به هم بزند.
وی ادامه داد: یک دندان دردناک در دهان، امکان مسواک زدن منظم را از کودک می گیرد و در بسیاری از موارد این دندان دردناک می تواند در دراز مدت ایجاد آبسه و عفونت های دندانی کند که نهایتا کاری جز کشیدن دندان نمی شود انجام داد.
متخصص دندانپزشکی کودک و نوجوان خاطرنشان کرد: هنگامی که دندان های شیری بر اثر خرابی کشیده شود دندان های کناری می توانند این جای خالی را اشغال کرده و فضا را برای دندان های دیگر که در آینده در می آیند بسته کند که این امر سبب می شود در تنظیم سیستم دندانی اختلال ایجاد شود./ع2