جلالی در جمع مدیران کمیته امداد کل کشور:
جلالی در جمع مدیران کمیته امداد کل کشور:
به گزارش
حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاران، کاظم جلالی با حضور در کمیته امداد امام خمینی(ره) با حبیبالله عسگر اولادی نماینده ولی فقیه و رئیس شورای مرکزی کمیته امداد امام خمینی(ره) و حسین انواری سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) دیدار و گفتگو کرد.
بنا بر این گزارش، رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی پس از این دیدار با حضور در جمع مدیران کمیته امداد کل کشور به سخنرانی در باب اقتصاد مقاومتی پرداخت.
کاظم جلالی گفت: نهاد مقدس کمیته امداد امام خمینی(ره) از مظاهر خدمت رسانی قابل ادعای جمهوری اسلامی میباشد و از تجارب این نهاد در مباحث اقتصاد مقاومتی و اشتغال زایی می تواند استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: سپردن امور به مردم که کمیته امداد یکی از نمونههای موفق برای اقتصاد ماست و از مواردی است که باید در اقتصاد کشور الگو برداری شود؛ بحث اشتغالزایی و بحث توانمند سازی که کمیته امداد آنرا بعنوان یک مدل پیاده سازی کرده از مواردی است که قابل الگو برداری است.
جلالی گفت: کمیته امداد حضرت امام(ره) از ''هیچ '' مادی و با آبروی بالای معنوی شروع کرد و به اثرگذاری امروزی رسید.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی افزود: بحث اقتصاد مقاومتی اولین بار توسط مقام معظم رهبری(مدظله) در سال 1389 در جمع کارآفرینان کشور مطرح شد و در شرایط فعلی باید به جد مورد توجه عملی قرار گیرد.
نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی گفت: اقتصاد مقامتی از دو جنبه قابل تعمیم است، اینکه آیا فقط در دوران تحریم و شرایط ویژه اقتصادی کشور و در حال حاضر مد نظر باشد و یا اینکه بعنوان یک راهبرد در نظر گرفته شده و محدود به زمان نباشد که اینجانب به تلفیق آن معتقد هستم.
رئییس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اصولا شرایط جمهوری اسلامی ایران یک شرایط ویژه است، ما کشوری مهم هستیم و ''نظام'' دارای شعارهایی است که چهره دنیا را تغییر داده است، انقلاب اسلامی دین را به عرصه زندگی مردم برد و از همین رو مورد بسیاری از هجمه ها واقع میشود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: بیداری اسلامی و همه این تحولاتی که در منطقه شاهد هستید و همه انقلابهایی که اخیرا صورت گرفته مبین این نکته است که دین در زندگی مردم اثر گذار است و سرچشمه این تحولات مطمئنا انقلاب اسلامی بوده است.
جلالی گفت: اگر در عراق، افغانستان، سوریه و بیشتر مناطق بحران زده خاورمیانه و دنیا دقیق شویم، میبینیم که آمریکاییها در هدایت یک جانبه دنیا موفق نبودهاند، حتی رژیم صهیونیستی که نیل تا فرات را مرز جغرافیایی خود میپنداشت، حتی موفق به تحقق مرز اقتصادی نیل تا فرات هم نشدند؛ به همین جنگ 8 روزه غزه بنگرید، تا 10 سال پیش چه کسی فکر میکرد بشود به اسرائیل حمله موشکی کرد؟ آنهم از منطقه ای مانند غزه که از همه جهات جغرافیایی محصور بوده و هست.
وی ادامه داد: ای کاش! بودند کسانی که اقدامات اثر گذار انقلاب اسلامی در سطح جهان را به رشته تحریر در میآوردند تا تبیین می شد واقعا اگر انقلاب اسلامی ایران اتفاق نمیافتاد، اکنون دنیا چه وضعی داشت؟ و با بررسی ابعاد این موضوع و برکات وجودی این نظام ارزش آنرا بیش از پیش خواهیم دانست.
جلالی گفت: بسیاری از مشکلات ریشه مدیریتی دارد؛ تحریم ها نمی تواند سد راه ملت ایران شود ، در طی سالیان ظهور انقلاب اسلامی با انواع تحریمها روبرو بودهایم، از جنگ و تحریم نظامی گرفته تا تحریک فرهنگی و سیاسی و اقتصادی ، اما با پشت سر گذشتن همه این شرایط ، هم اکنون یکی از قدرت های اصلی منطقه و جهان هستیم.
وی افزود: مقام معظم رهبری(مدظله) اشاره داشتند در شرایط کنونی ما در شرایط شعب ابی طالب بسر نمیبریم و در شرایط بدر و خیبر هستیم، تلقی بنده از فرمایش معظم له این است که در دوران شعب ابی طالب اسلام مانند دوران بدر و خیبر هنوز به ثبات نرسیده بود، لذا نظام ما در دوران فعلی از ثبات قابل توجهی برخوردار است؛ پیشرفتهای ما در علم و تکنولوژی، در مبحث فضا و اکثر ابعاد، مبین موضوع ثبات نظام جمهوری اسلامی ایران است، لیکن در حال حاضر تمرکز دشمن روی موضوع اقتصاد است و میبایست این تهدیدها را تبدیل به فرصت کنیم.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متاسفانه در بحث خودکفایی در کشاورزی و دامداری با اجرای سیاست های غلط دچار مشکلاتی شدهایم؛ دشمن به بحث جداسازی مردم از نظام در قالب مباحث اقتصادی دل بسته است، حتی در مناظره انتخابی رییس جمهوری آمریکا از نوسات ارزی کشور بعنوان یک برگ برنده یاد شده و باید در این زمینه هوشیار باشیم.
براساس اين گزارش به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی؛ جلالی در ادامه گفت: این را به عنوان یک نظر آگاهانه و نه یک شعار عرض میکنم که انقلاب اسلامی قابل حذف نیست؛ ما در سراشیبی رسیدن به قله قرار داریم که نفس گیر است، اما شرایط برون رفت از آن مثل مدیریت ارزی که اخیرا اتفاق افتاد میسر است.
وی تاکید کرد: در انجام امور، نباید به مردم فشار وارد شود و باید واقعیتها را با آنان در میان بگذاریم؛ شرایط، شرایط آسانی نیست و به هم راستایی بیشتری نیاز داریم.
رئيس مركز پژوهشهاي مجلس در خاتمه تاکید کرد: اینکه کمیته امداد اقتصاد مقاومتی را در دستور کار خود قرار داده است قابل تقدیر است.
انتهاي پيام/