عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: عمومی کردن انقلاب، بزرگترین هنر حضرت امام خمینی (ره) بود که توانست تمام قشرها را به میدان آورد .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس آیت‌الله احمد بهشتی اظهار داشت: بشر بدون دعا نمی‌تواند زندگی کند حتی اگر مسلمان نباشد و هیچ عظمتی به اندازه دعاها و نیایش‌های معصومان ما نیست.
وی افزود: آنچه در کودتای آذر زنده و بیدار ماند ملت بودند که با شکست پیش آمده دلسرد نشدند.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: واقعه 16 آذر درسی را به ما آموخت که هیچ‌گاه نباید در شکست مایوس شد چرا که گاهی از دل شکست پیروزی‌هایی ماندگار به وجود می‌آید.
آیت‌الله بهشتی اضافه کرد: عمومی نشدن انقلاب در آن زمان موجب شد دانشجویان در روز 16 آذر شکست بخورند.
وی بیان داشت: قشر دانشجو از زمانی خودش را خوب نشان داد که حاضر شد جانبازی، فداکاری و از خودگذشتگی کند تا مملکت را آزاد سازد.
عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: عمومی کردن انقلاب، بزرگترین هنر حضرت امام خمینی (ره) بود که توانست تمام قشرها را به میدان آورد.
آیت‌الله بهشتی با اشاره به گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه را باید مدیون تفکر و زحمات شهید مفتح بود.
وی تصریح کرد: حوزه و دانشگاه از ابتدا یک تشکیلات بود که با آمدن رضا شاه این دو از یکدیگر جدا شدند.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: ایجاد اختلافات فرهنگی، اعتقادی و ایدئولوژی از جمله اهداف دولتمردان شاهنشاهی بود تا بتوانند حوزه و دانشگاه را از یکدیگر جدا کنند.
آیت‌الله بهشتی ادامه داد: قصد دولت رضا شاه  با جدا کردن این دو نهاد از یکدیگر، ایجاد فاصله علم از ایمان بود که به خواست خداوند این اتحاد تداوم بیشتری پیدا کرد.
وی در پایان سخنان خود گفت: امید است این دو تشکیلات علم‌آموزی در کنار یکدیگر، هم‌صدا، هم‌دست و هم‌عقیده بتوانند نظام جمهوری اسلامی را پیش برند./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.