
غلام رضا معصومی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: کاهش تلفات ترافیکی ایران فراتر از مصوبات بین المللی است.
وی از امداد رسانی هفت پایگاه هوایی در زمستان 91 خبر داد و افزود: سه هزار و 500 دستگاه آمبولانس در راه های مختلف کشور کار جابه جایی مصدومان احتمالی را بر عهده دارند.
معصومی اضافه کرد: علاوه بر این، 50 دستگاه اتوبوس-آمبولانس و 17 هزار نفر نیرو خدمات خود را به مردم ارائه می دهند.
رئیس اورژانس کشور افزود: بر اساس مصوبات بین المللی، ایران باید در مدت زمانی 10 ساله، 50 درصد از تلفات رانندگی خود را کاهش دهد و امسال در سال دوم این پیمان قرار داریم.
وی ادامه داد: در کنار این معیار مندرج در مصوبه بین المللی مذکور که طبق ظرفیت کشور ها تعیین میشود، لایحه ای در قانون برنامه پنجم توسعه تعریف و مصوب شد که بر اساس آن، دولت موظف به کاهش سالانه 10 درصد از تلفات سوانح ترافیکی شده است.
معصومی اضافه کرد: خوشبختانه سال گذشته این مهم با تلاش همه بیش از مفاد مندرج در قانون پنجم توسعه و مصوبات بین المللی محقق و تلفات جاده ای کشور با کاهش 13.8 همراه شد.
رئیس اورژانس کشور افزود: امسال برای حفظ روند رو به کاهش سوانح منجر به فوت ترافیکی، کاری بسیار دشوار در پیش است.
این مسئول همچنین از توزیع توان مراکز اورژانس و فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی در همه حوزه های امداد و نجات خبر داد.
وی تصریح کرد: هر چند فوریت های جاده ای بزرگ ترین حوزه محل حضور مراکز اورژانس محسوب می شود؛ اما به هر ترتیب، حوزه های دیگری نیز در شرح وظایف این نهاد گنجانده شده است.
معصومی اضافه کرد: بر اساس آمار های موجود، نزدیک به 60 درصد مأموریت های یک پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی جاده ای بعد از سه ماه از افتتاح به سوی حوادث غیر ترافیکی سوق داده می شود./س