به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل/ میر آرمان واعظی دیروز در جریان بازدید از طرحهای توسعه آبزیپروری در اردبیل افزود: صید ماهیان گرمابی در سطح استان و در منطقه مغان و حاشیه قزلاوزن شروع شده و تا اواسط دی ماه ادامه مییابد.
وی گفت: این ماهیان از نوع آمون، کپور و پیتوفاکهستند که در آب دمای بالای 18 تا 32 درجه سانتیگراد رشد یافته و بعد از نمو مناسب برای عرضه به بازار آماده میشوند.
واعظی افزود: صید ماهیان گرمابی استان اردبیل با توجه به زمان ماهیریزی که در دو ماه اول فصل بهار انجام میشود و بچه ماهیها در استخرها و منابع آبی طبیعی رهاسازی میشوند، در اواسط و اواخر پاییز و حتی دی ماه برداشت انجام شده و ماهیان قسمت به قسمت وارد بازار میشوند.
مدیر امور شیلات و آبزیان استان اردبیل در ادامه گفت: انتظار داریم امسال 3 هزار و 500 تن انواع ماهیان گرمابی و سردابی در استان تولید شود که بخش عظیمی از آنها تاکنون محقق شده است.
وی افزود: از این رقم یکهزار و 500 تن ماهیان سردابی و 2 هزار تن ماهیان گرمابیهستند که بعد از پرورش و رشد مناسب برای عرضه روانه بازار مصرف میشوند.
واعظی با بیان اینکه مناطق یاد شده در دشت مغان و حاشیه قزلاوزن از مهمترین مراکز پرورش ماهیان گرمابی هستند، گفت: با برنامهریزیهایی که انجام دادیم، امیدواریم تولیدات ما در سالهای آینده به چندین برابر رقم فعلی برسد/س