![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: غذای سالمی با رعایت استانداردهای تولید در پی با اجرایی شدن الگوی بهینه کشت تولید می شود.
وی تصریح کرد: الگوی بهینه کشت را باید در افزایش بهره وری عوامل تولید نیز تاثیرگذار دانست.
سلیمانی با اشاره ای به محصولات از پیش تعیین شده در الگوی کشت ادامه داد: کارشناسان در ایجاد روحیّه پذیرش کشت محصولات از پیش تعیین شده، نقشی اساسی دارند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان تامین امنیت غذایی با تکیه بر تولید از منابع داخلی را با بهره بردن بهره بردارن از الگوی کشت محقق می دانند.
سلیمانی تاکید کرد: شاخص های اقتصادی الگوی کشت باید به گونه ای تعیین شوند تا با انتخاب نوع محصول همراه با افزایش بهره وری از منابع موجود مانند آب و خاک حداکثر درآمد را برای کشاورزان و تولیدکنندگان به همراه داشته باشد./س