استفاده از ماهی شور و دودی به هیچ وجه توصیه نمی شود

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

اغلب ماهی‌هایی که به صورت تازه فروخته نمی‌شوند و بر روی دست فروشندگان می‌مانند برای شور کردن و دودی کردن مورد استفاده قرار می‌گیرند


  استفاده از نمک زیاد و چو‌ب‌های نا‌معلوم برای دودی کردن از جمله دلایلی است که خاصیت سرطانی به ماهی‌های شور و دودی می‌دهند./س

برچسب ها: کرمانشاه ، خوردن ، شور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.