کارشناس موسسه ی تحقیقاتی پسته کشور گفت: تولید کمپوست ارگانیک بدون مواد شیمیایی از پس ماندهای هر محصول می تواند خاک را احیا کند و از ورود مواد شیمیایی به خاک و محصول نهایی جلوگیری و تولید محصول سالم و طبیعی و با کیفیت بالا را به دنبال دارد.


  سعیدی ، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ رفسنجان با اعلام این خبر اظهار داشت: کمپوست از نخاله های درختان پسته ، مقداری کود حیوانی ، کاه ، آب و کمپوست درختان ، گل محمدیِ لازار و بردسیر و از پس ماندهای تقطیر گل محمدی ، کود و آب تهیه می شود.

وی اظهار داشت :از هر نوع درختی می توان کمپوست ارگانیک و طبیعی مخصوص به خودش را تهیه کرد.

مهندس سعیدی به ساخت دستگاه میکسرکمپوست در رفسنجان اشاره کرد و افزود: این دستگاه در مدت یک ساعت 40 تن کمپوست تولید می کند.

وی تصریح کرد: با تولید انبوه این دستگاه و به خودکفایی رسیدن کشو رعلاوه بر اشتغالزایی ، از خروج ارز برای ورود چنین دستگاههایی نیز جلوگیری به عمل می آید.

گفتنی است: 88 هزار هکتار زمین پسته در رفسنجان و 900 هکتار گل محمدی در لاله زار بردسیر وجود دارد./س

برچسب ها: کمپوست ، ارگانیک ، رفسنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.