سعیدی ، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ رفسنجان با اعلام این خبر اظهار داشت: کمپوست از نخاله های درختان پسته ، مقداری کود حیوانی ، کاه ، آب و کمپوست درختان ، گل محمدیِ لازار و بردسیر و از پس ماندهای تقطیر گل محمدی ، کود و آب تهیه می شود.
وی اظهار داشت :از هر نوع درختی می توان کمپوست ارگانیک و طبیعی مخصوص به خودش را تهیه کرد.
مهندس سعیدی به ساخت دستگاه میکسرکمپوست در رفسنجان اشاره کرد و افزود: این دستگاه در مدت یک ساعت 40 تن کمپوست تولید می کند.
وی تصریح کرد: با تولید انبوه این دستگاه و به خودکفایی رسیدن کشو رعلاوه بر اشتغالزایی ، از خروج ارز برای ورود چنین دستگاههایی نیز جلوگیری به عمل می آید.
گفتنی است: 88 هزار هکتار زمین پسته در رفسنجان و 900 هکتار گل محمدی در لاله زار بردسیر وجود دارد./س