جعفری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، افزود: این میزان از 28 هكتار سطح زیر كشت پیاز برداشت شده است.
وی میانگین تولید این محصول در هر هكتار را 42 تن بیان و خاطرنشان كرد: پیاز برداشت شده این شهرستان 90 درصد قرمز آذرشهر و مابقی نیز زرد اصفهان و سفید كمره است.
وی ادامه داد: مناطق كشت این محصول قیدو، مزاین، دانیان، حاجی آباد، دهنو و قورچی باشی است.
جعفری گفت: در سال های ترسالی این شهرستان یكی از قطب های تولید پیاز در كشور محسوب می شد اما اكنون رتبه اول تولید در استان مركزی را دارد.
پارسال دو هزار و 236 تن محصول پیاز از سطح 40 هكتار اراضی زیر كشت این محصول در خمین تولید شد.
52 درصد از جمعیت 110 هزار نفری خمین كشاورز است./س