تیم ملی هندبال بانوان کشورمان روز سه شنبه 21 آذر به مصاف چین می رود.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران: ملی پوشان کشورمان در چهارمین دیدار خود در مسابقات هند بال قهرمانی اسیا روز 3شنبه 21 آذر به مصاف چین یا چشم بادامیها می رود.

در این گزارش آمده است: چین از تیم های قدرتمند آسیا ست که در دنیا نیز شناخته شده است و ایران باید ناکامی های خود را فراموش کند و با قدرت مقابل این تیم بایستد.

در ادامه گزارش آمده است: تیم اعزامی کشورمان به رقابتهای قهرمانی آسیا دقایقی پیش به مصاف کره جنوبی از قدرتهای هندبال در قاره کهن رفت و متاسفانه 16 بر 41 نتیجه را به این تیم واگذار کرد و دومین شکست خود را رقم زد.

براساس این گزارش: ملی پوشان کشورمان با 1 بر دو 2 باخت 2 امتیازی هستند و بعد از بازی با چین یک دیدار نیر با تایوان خواهد داشت.

در پایان گزارش خاطرنشان می شود: بانوان هندبالیست کشورمان در دو دیدار اخیر با اختلاف زیاد به حریفان باختند و این موضوع نشان می دهد که باید بیشتر بر این ورزش بانوان کار شود و اینکه چقدر با تیم های برتر آسیا فاصله داریم./مح
برچسب ها: مسابقات ، هندبال ، بانوان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار