به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان حسين جعفري با بيان مطلب فوق گفت: شهرداري مسئوليت مستقيمي براي احياي بافت هاي تاريخي ندارد اما در مواقعي كه نياز بوده از جمله براي احياي ميدان امام علي(ع)، بازار بزرگ و ميدان امام (ره) وارد عمل شده و در بسياري از موارد ديگر نيز كمك هاي نقدي داشته است.
وي افزود: در حال حاضر هدف اصلي شهرداري شناخت ادوار تاريخي و مهم تر از همه دوره هايي است كه اصفهان در آن به عنوان پايتخت انتخاب گرديد و در سطح كشور تاثيرگذاري خاصي داشته است.
مديرعامل سازمان نوسازي و بهسازي شهرداري اصفهان تصريح كرد: مرمت خانه هاي تاريخي در ادوار مختلف از جمله فعاليت هاي اين سازمان محسوب مي شود و در ماههاي اخير به منظور تشويق شهروندان براي ورود به اين عرصه تسهيلاتي در نظرگرفته شد تا با تشويق شهروندان كمبودها دراين بخش جبران شود.
جعفري تاكيد كرد: هم اكنون بسته هاي حمايتي و تشويقي براي حفاظت و مرمت بناهاي تاريخي تهيه و با تصويب در شوراي اسلامي شهر، اجرايي شده است.
وي از مصوبه شوراي اسلامي شهر در مورد معافيت بناهاي تاريخي كلانشهر اصفهان از عوارض هاي تعمير، ترميم و نوسازي سخن به ميان آورد و اظهار داشت: بلامانع بودن الحاقات جديد به بناهاي تاريخي با رعايت شرايط، بهره برداري و استفاده تجاري از بناهاي تاريخي صرفا به صورت فروشگاههاي صنايع دستي و فرش دستباف، كتاب فروشي و خدمات فرهنگي و هنري، اقامتي، پذيرايي و رستوران و دفتر كار به منظور جذب سرمايه گذار بخش خصوصي در بافت هاي تاريخي مصوب شده است./س